Uitgelicht voor jou: de beste tv-tips van deze week!

Elke maandag presenteert Proximus Pickx de beste kijktips van de week. Ook deze week staan er tal van leuke tv-programma’s op het menu die je zeker niet mag missen!

 

'Waar voor je geld?'

Presentatrice Kelly Pfaff bezoekt samen met makelaar Arjen Spittael en enkele kandidaat-kopers drie panden waarin de potentiële kopers voor een tijdje mogen wonen. Let wel, er is bij dit programma wel een adder onder het gras. De koppels weten niet waar in Vlaanderen de huizen gelegen zijn en beslissen op basis van hun ervaringen binnenin de panden of ze het nadien willen aankopen.

Bekijk ‘Waar voor je geld?’ maandag 7 juni om 21u20 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


‘Trump Takes on the World’ (2021)

In deze driedelige miniserie krijgen we een blik achter de schermen van de buitenlandse politiek die voormalig Amerikaans president Donald Trump voerde tijdens zijn ambtstermijn. Belangrijke beslissingen en idem dito momenten zullen worden uitgelicht en becommentarieerd door adviseurs en andere politieke wereldleiders.

Bekijk ‘Trump Takes on the World’ op woensdag 9 juni om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Pan (2015)

Peter (Levi Miller) is een twaalfjarig weesjongetje dat op mysterieuze wijze wordt getransporteerd naar de magische wereld Neverland. Daar wordt hij de leider van de lokale stam en moet hij het opnemen tegen de piraten die Neverland willen innemen. Al gauw ontdekt Peter dat hij de uitverkorene is om de legendarische Peter Pan te worden.

Bekijk ‘Pan’ op donderdag 10 juni om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Noah (2014)

Noah (Russel Crowe) is een lokale strijder uit de Oudheid die plots begint te dromen over een grote stortvloed die de aarde zal overspoelen. Hij is ervan overtuigd dat de Schepper hem deze visioenen toestuurt en bouwt vervolgens een ark om zich voor te bereiden op de nakende ramp.

Bekijk ‘Noah’ op vrijdag 11 juni om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

UEFA Euro 2020: België - Rusland

De Belgische en Russische nationale ploegen spelen hun eerste wedstrijd tegen elkaar in het Krestovskistadion in Sint-Petersburg, Rusland. Commentator van dienst is Peter Vandenbempt.

Volg België - Rusland op zaterdag 12 juni om 20u10 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Series

Bekijk alles
Top