'Lupin': het tweede seizoen belooft spannend te worden!

Series |

Op 11 juni is het zover! Dan is het tweede deel van het eerste seizoen van ‘Lupin’ te zien op Netflix. Na vijf spannende afleveringen komen we eindelijk te weten welke spannende avonturen meesterdief Assane Diop (Omar Sy) nog te wachten staan. Proximus Pickx ging alvast na wat we mogen verwachten.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Slechts vijf afleveringen had Netflix-serie ‘Lupin’ nodig om miljoenen kijkers aan de beeldbuis vast te kluisteren. Het eerste deel van het eerste seizoen kwam in januari uit en vanaf 11 juni kunnen fans wereldwijd het vervolg zien van het eerste seizoen.

Laten we beginnen bij het begin. In ‘Lupin’ zien we hoe dief Assane Diop (Omar Sy) iedereen te slim af is als het op stelen van waardevolle goederen aankomt. Hij leerde de kneepjes van het vak uit de boeken van de Franse schrijver Maurice Leblanc die verhalen schreef over een zekere Arsène Lupin, een meesteroplichter avant la lettre, die via vermommingen en goocheltrucs zijn tegenstanders altijd te slim af was.

In de eerste aflevering zien we hoe Assane een plan bedenkt om een kostbare halsketting te ontvreemden die in het bezit is van de steenrijke Franse familie Pellegrini. Deze ketting is heel veel geld waard, maar al snel blijkt dat Assane meer geïnteresseerd is in de geheimen van de Pellegrinis in plaats de waarde van de halsketting op zich. Hij ontdekt onder andere dat de patriarch van de familie, Hubert Pellegrini, heel wat geheimen herbergt en wel eens achter de dood van zijn vader kan zitten. (Wil je meer lezen over de eerste vijf afleveringen van ‘Lupin’? Lees dan hier verder!)

Zoete wraak of bittere nasmaak?

Het eerste deel van het allereerste seizoen eindigde met enkele cliffhangers: Hubert Pellegrini is Assane op het spoor gekomen en stuurde één van zijn beste huurmoordenaars op hem af.  Assane probeerde ondertussen uit de klauwen te blijven van de Franse politie die op het punt staan hem te ontmaskeren en als klap op de vuurpijl werd Assane's zoon ontvoerd op klaarlichte dag.

Het tweede deel belooft wederom spannend te worden. Uit de meest recente trailer blijkt dat de Franse politie eindelijk het verband zien tussen Assane’s misdaden en de familie Pellegrini. Hij wordt in dit tweede deel bestempeld als de meest gezochte man in Frankrijk. Het moet uiteindelijk wel nog blijken voor welke kant de politie zal kiezen: Assane die de ketting heeft gestolen of de steenrijke familie die heel wat geheimen herbergt. 

Het gevaar komt langs alle kanten, dat is duidelijk. Toch zal Assane alles op alles zetten om zijn zoon te redden en de waarheid achter de dood van zijn vader te achterhalen. Hierbij krijgt hij hulp van Benjamin, zijn enige vriend. Maar ook politieagent Youssef reikt de hand. Hij kreeg sympathie voor het verhaal van Assane en is ook fan van Arsène Lupin.

Hoeft het nog gezegd te worden? Het tweede deel van het eerste seizoen van ‘Lupin’ wordt nog spannender dankzij de talloze intriges en plotontwikkelingen. Uit de trailer blijkt ook dat de makers een flinke dosis actie en humor hebben voorzien waardoor dit tweede deel van Lupin opnieuw hoge toppen zal scheren.

Ontdek het tweede deel van 'Lupin' vanaf 11 juni op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Lees hier meer over 'Lupin' en Omar Sy:

Maak je klaar op het vervolg van ‘Lupin’ met deze korte terugblik!
Ontdek de magnifieke cast van de successerie ‘Lupin’

'Lupin': feit, fictie, of iets tussenin?
Netflix lanceert langverwachte 'Lupin' met Omar SyGerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top