De WAG’s op EURO 2020 met onder meer de nieuwe vlam van Courtois

Voetbal | Op EURO 2020 zal er niet enkel naar de voetballers gekeken worden. In de tribunes richten de camera’s zich ook al eens naar de vrouwen of vriendinnen van de spelers, al zal het door de coronamaatregelen dit EK misschien wat minder evident zijn om hen te spotten. Proximus Pickx zet de WAG’s van een aantal topspelers even in de picture.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Mishel Gerzig

Als Belgische voetballiefhebber mogen we een beetje chauvinistisch zijn en we starten met Thibaut Courtois. De doelman liet onlangs bij VTM weten dat hij een nieuwe vriendin heeft: Mishel Gerzig. “Ik kan er nog niet zo veel over zeggen. Of ze voor Spanje of België supportert? Voor België, het is een Israëlische”, zei Courtois.

De 23-jarige Gerzig werd enkele weken geleden nog gespot in Madrid en vierde er toen mee de verjaardag van de keeper van Real Madrid. Nadien gonsde het van de geruchten en Courtois bevestigde de relatie. Gaat ‘El Muro’ door de nieuwe liefde in zijn leven een nog hoger niveau halen op het EK?

Edurne Garcia

David De Gea heeft het mooi voor elkaar. Hij keept voor Manchester United, is Spaans international en heeft met Edurne Garcia een bloedmooie vrouw. Samen hebben ze sinds maart ook een dochtertje. Garcia liet onlangs nog van zich horen, nadat haar man in de Europa League de beslissende penalty miste, waardoor Villarreal de finale won en niet Man Utd.

"Het is nogmaals gebleken dat er nog veel werk is in de strijd tegen seksisme in deze maatschappij", tweette Garcia. Ze deed dit nadat 'fans' van Man Utd zich via de sociale media van hun kleinste kant lieten zien. "Zal Edurne De Gea de baby laten optillen? Als De Gea na de match terug in het hotel is, zal Edurne zeggen dat ze hoofdpijn heeft. En ik zou Edurne als doelman een kans geven bij Spanje en De Gea naar het Eurovisiesongfestival sturen", waren enkele van de opmerkingen. Garcia steunde haar man en is het levende bewijs dat het leven van een vrouw van een bekende voetballer niet altijd even makkelijk is, maar de bekende Spaanse zangeres – die in 2015 voor Spanje deelnam aan het Eurovisiesongfestival – toont dat ze bijzonder weerbaar is.

Jessica Aidi

De 29-jarige Jessica Aidi is de partner van Marco Verratti. Het model is afkomstig uit Frankrijk en ze gaan trouwen. Ze gaf aan buitenlandse media mee hoe de Italiaan Aidi ten huwelijk vroeg.

"We waren in Marokko met onze beste vrienden en Marco had vanalles achter mijn rug geregeld. Hij deed zijn aanzoek in de woestijn, dichtbij Marrakech. Ik was daar zeer verrast over. Marco is immers een verlegen persoon en is iemand die niet zal uitpakken met veel mensen in de buurt. Op dat moment had hij wel de moed en dat was echt zeer mooi."

Fern Hawkins

Harry Maguire kreeg de afgelopen jaren de nodige kritiek over zich heen als duurste verdediger ter wereld bij Manchester United. De Engelse verdediger kan al die kritiek vergeten als hij thuiskomt en zijn partner Fern Hawkins op hem wacht. De twee zijn ondertussen al tien jaar een koppel.

In 2018 geraakte bekend dat ze verloofd waren en Hawkins werd op het toenmalige WK gespot met een enorme verlovingsring. In 2019 was er nog meer geluk ten huize Maguire-Hawkins, want ze werden de trotse ouders van dochtertje Lillie Saint Maguire. In mei 2020 kwam er met Piper Rose een tweede dochtertje in hun leven.

Marina Luczenko

De Poolse doelman Wojciech Szcesny is de nummer één bij Juventus, maar staat weinig in de picture. In Polen is dat anders, want hij vormt een glamourkoppel met de Poolse zangeres/actrice/model Marina Luczenko. Ze is er dus zeer bekend en opvallend: Szcesny is ook muzikaal aangelegd. Hij speelt gitaar en piano en werkte onder meer aan haar nummer ‘I Do’. De twee zijn sinds 2016 getrouwd en werden in 2018 de trotse ouders van hun zoontje Liam.

Izabel Andrijanic

Kroatië werd op het WK tweede en trekt met de nodige ambities naar EURO 2020. Matteo Kovacic is er één van de dragende krachten op het middenveld. De speler van Chelsea is in het dagelijkse leven samen met Izabel Andrijanic. De twee zijn sinds 2017 getrouwd en Andrijanic is zeker geen WAG die teert op het geld van haar rijke man. De knappe blondine heeft namelijk een eigen bedrijf opgericht: Lunilou, dat milieuvriendelijke producten voor baby’s en kleine kinderen levert over heel de wereld.

Leonita Lekaj

Granit Xhaka is niet de meest geliefde speler van de fans van Arsenal, maar bij Zwitserland is hij van onschatbare waarde. De vrouw van Xhaka sloot haar Instagram-account zelfs even af nadat fans van Arsenal er negatieve commentaren plaatsten over haar man. De middenvelder zal op het EK zijn prachtige vrouw Leonita Lekaj even moeten missen. Zij blijft thuis achter met hun twee dochtertjes: Laneya Xhaka (geboren in april 2021) en Ayana (geboren in 2019). De twee zijn sinds 2017 getrouwd.

Volg alle EK-wedstrijden, en in het bijzonder die van de Rode Duivels, op de kanalen van Sporza.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top