De leukste kijktips voor het weekend

De werkweek ligt achter je en je hebt zin om lekker in de zetel te zitten niksen? Goed idee! Proximus Pickx heeft de leukste films en series van dit weekend verzameld die perfect bij dat plan passen.

Vrijdag: The Girl on the Train

Rachel Watson pendelt naar het werk en vangt dagelijks een glimp op van een schijnbaar perfect stel, Scott en Megan, vanuit het raam van haar trein. Op een dag is ze getuige van iets schokkends in de achtertuin van het huis van de vreemdelingen. Als blijkt dat Megan vermist is, stapt Watson naar de politie en vertelt hen wat ze denkt gezien te hebben. Maar omdat ze haar geheugen eigenlijk niet vertrouwt, begint de getroebleerde vrouw haar eigen onderzoek, terwijl de politie vermoedt dat ze een gevaarlijke grens heeft overschreden.
 
Bekijk ‘The Girl on the Train’ op vrijdag 4 juni om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

The Sinner - seizoen 3

In het derde seizoen van deze thrillerserie volgen we opnieuw de volhardende en uitmuntende inspecteur Harry Ambrose. Deze keer staat hij echter alweer op een nieuwe zaak. Ambrose wordt opgeroepen naar de plaats van een auto-ongeluk waarbij de bestuurder om het leven is gekomen. De bestuurder was Nick Haas, een vroegere studievriend van Jamie Burns, een passagier in de auto die het ongeval overleefde en meldde. Het voorval blijkt toch opzettelijk te zijn geweest en alles wijst in de richting van Jamie. Maar waarom?
 
Ontdek het derde seizoen van ‘The Sinner’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zaterdag: Sully

Op 15 januari 2009 probeert kapitein Chesley "Sully" Sullenberger een noodlanding te maken in de Hudsonrivier in New York, nadat vlucht 1549 van US Airways een vlucht ganzen heeft geraakt. Wonder boven wonder overleven alle 155 passagiers en bemanningsleden de beproeving, waardoor Sullenberger prompt wordt gebombardeerd tot nationale held in de ogen van het publiek en de media. Maar de lofbetuigingen weerhouden de autoriteiten er niet van om een onderzoek te voeren dat de hele carrière en reputatie van de piloot kan vernietigen.
 
Bekijk ‘Sully’ op zaterdag 5 juni om 20u25 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Boss Baby

De komst van een nieuwe baby beïnvloedt een gezin en dit verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van een heerlijk onbetrouwbare verteller: de wild fantasierijke 7-jarige Tim. De zeer ongebruikelijke Boss Baby arriveert bij Tim thuis in een taxi, in een pak en met een aktetas. De onmiddellijke rivaliteit tussen hen moet snel aan de kant worden gezet als Tim ontdekt dat Boss Baby eigenlijk een spion is op een geheime missie, en alleen hij kan helpen bij het verijdelen van een duister complot tussen puppy's en baby's.
 
‘Boss Baby’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Zondag: Cheetah Family and Me

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het leven van een familie cheeta’s eruitziet? Deze documentaire met Gordon Buchanan volgt hen op de voet. We zien hoe de welpjes op een cruciaal moment staan in hun leven: ze moeten leren jagen en de gevaren van de Kalahariwoestijn zien te doorstaan. Buchanan komt te weten dat cheeta’s bestand zijn tegen natuurlijke bedreigingen, maar dat de invloed van de mens op het ecosysteem zorgt voor een gevaarlijk onevenwicht voor de dieren.
 
Bekijk ‘Cheetah Family and Me’ op zondag 6 juni om 20u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

It Comes at Night

Even sidderen en beven als de kinderen al in bed liggen? Dan zit je bij deze film aan het juiste adres. Nadat een mysterieuze apocalyps de wereld achterlaat met weinig overlevenden, worden twee families gedwongen om een huis te delen. Ze moeten een alliantie vormen om het kwaad van buitenaf op afstand te houden. Maar al snel ontdekken ze dat dat kwaad misschien al binnen zit.
 
‘It Comes at Night’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Top