Play6 gaat voor een zomer van spanning

Series | Spanning en misdaad: dat zijn de thema’s waar Play6 deze zomer op inzet dankzij nieuwe afleveringen van ‘Blue Bloods’ en een heuse nieuwe Amerikaanse reeks, ‘Criminal Confessions.’ 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Criminal Confessions

Ooit een vlieg aan de muur willen zijn in een echte politieverhoorkamer? De Amerikaanse ‘true crime’-reeks ‘Criminal Confessions’ geeft je de kans. Elke aflevering van een uur neemt je telkens mee door de wendingen van een echte moordzaak, van de plaats delict tot het verhoor van de verdachten en de uiteindelijke bekentenis. De politieagenten en rechercheurs gunnen je op deze manier een inkijk in hun werkmethoden, terwijl interviews met de vrienden en familie van de verdachten en de slachtoffers licht werpen op de misdaad. Maar de klemtoon in deze in documentairestijl opgenomen tv-serie - momenteel zijn er 3 seizoenen van ‘Criminal Confessions’ - ligt telkens in de psychologische krachtmeting die plaatsvindt in de echte politieverhoorkamers waardoor je een inzicht krijgt in de manier van werken van rechercheurs om tot een bekentenis te komen. 

Bekijk ‘Criminal Confessions’ op donderdag om 20u35 en 21u30 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Blue Bloods

Play6 zendt deze zomer ook nieuwe afleveringen uit van ‘Blue Bloods’, een politiedrama van CBS waarin Tom Selleck de hoofdrol speelt. De Amerikaanse acteur brak door in de jaren 80 dankzij zijn rol van privédetective Thomas Magnum in de tv-serie ‘Magnum, P.I.’ maar de acteur is ook het gezicht van ‘Blue Bloods’, een serie die inmiddels is verlengd voor het twaalfde seizoen
In de serie speelt Selleck Frank Reagan, hoofd van het New York Police Department. Maar net als Frank hebben ook andere leden van de Reagans, een Iers-Amerikaanse katholieke familie in New York City, hun hart verloren aan de politiediensten. Franks oudste zoon Danny is bijvoorbeeld een detective bij de New Yorkse politie, zijn jongste zoon Jamie een sergeant en zijn dochter Erin werkt als een assistent-officier van justitie. Net omdat elke lid van de familie een ander aspect van het politiewerk of het juridische proces vertegenwoordigt, heeft elke generatie ook een andere mening over het de criminele problemen in de Big Apple moeten opgelost worden. 

Bekijk ‘Blue Bloods’ op maandag om 20u35 en 21u30 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top