Vier Vaderdag in de Proximus VOD-catalogus

Vorige maand hebben we alle mama’s gevierd, maar nu is het tijd voor de papa’s. 13 juni is het Vaderdag en om het feest nog beter te maken, heeft Proximus Pickx een aantal films geselecteerd in de Proximus VOD-catalogus over vaders, door vaders of voor vaders.

Big Daddy

De 32-jarige Sonny Koufax is zijn hele leven verantwoordelijkheid uit de weg gegaan. Maar wanneer zijn vriendin hem dumpt voor een oudere man, moet hij een manier vinden om te bewijzen dat hij klaar is om volwassen te worden. In een laatste wanhoopspoging adopteert Sonny de 5-jarige Julian om indruk op haar te maken. Zijn vriendin blijkt niet onder de indruk te zijn, maar hij kan het kind niet meer terugbrengen.
 
‘Big Daddy’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Like Father, Like Son

Ryota komt te weten dat zijn biologische zoon bij de geboorte werd verwisseld met een andere pasgboren jongen. Hij heeft die laatste jongen jarenlang als zijn eigen zoon opgevoed en staat nu voor de moeilijkste keuze van zijn leven: die tussen zijn twee zonen.  
 
‘Like Father, Like Son’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Beautiful Boy

Tiener Nicolas Sheff lijkt het allemaal te hebben: hij haalt goede cijfers, is acteur, kunstenaar, atleet en redacteur van de schoolkrant. Tot hij plots twee dagen lang spoorloos verdwijnt en terugkeert met duidelijke tekens van druggebruik. Zijn vader ontdekt dat Nic verslaafd is en dat die verslaving hem wel eens zou kunnen vernietigen. Hij doet dus alles wat hij kan om zijn zoon en gezin te redden.
 
‘Beautiful Boy’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Father’s Day

Dale Putley, een depressieve schrijver, krijgt op een dag onverwachts bezoek van een ex-vriendin die verklaart dat haar kind van hem is. Niet veel later krijgt advocaat Jack Lawrence dezelfde vrouw over de vloer, die hem hetzelfde vertelt. Door stom toeval ontmoeten de twee mannen elkaar en besluiten ze op zoek te gaan naar wie nu eigenlijk de echte vader is.
 
‘Father’s Day’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

White House Down

Politieagent John Cale is zojuist zijn droombaan ontzegd om president James Sawyer te beschermen als lid van de Geheime Dienst. Cale wil zijn jonge dochter niet teleurstellen met het slechte nieuws en neemt haar mee op een rondleiding door het Witte Huis. Terwijl hij en zijn dochter daar zijn, valt een zwaarbewapende paramilitaire groep aan en grijpt de macht. Terwijl de regering van het land oplost in chaos, kan alleen Cale zijn dochter, de president en het land redden.
 
‘White House Down’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


 
Maar dat is niet alles. In de 'Vaderdag' special in de Proximus VOD-catalogus vind je ook:
‘The Tree of Life’, ‘Captain Fantastic’, ‘Big Fish’, ‘Kramer vs Kramer’, ‘The Godfather’, ‘After Earth’, ‘The Road’, 'Instant Family', ‘Indiana Jones & The Last Crusade’, 'Good Will Hunting', ‘Tonio’, ‘In the Name of the Father, ‘Interstellar’, ‘Extremely Loud & Incredibly Close’ en ‘The Judge’.

Films

Bekijk alles
Top