De Red Panthers hebben deze namiddag op het Wilrijkse Plein in Antwerpen hun twaalfde en tevens laatste duel in de Hockey Pro League met 0-3 verloren van Nederland, regerend wereld- en Europees kampioen. De Belgische hockeyvrouwen sluiten de competitie af op de zevende plaats, Nederland wint de Pro League voor het tweede jaar op rij.
Marloes Keetels opende al na negen minuten de score en met een strafbal tekende Frédérique Matla voor de tweede treffer van Oranje. Caia van Maasakker, die onlangs bekendmaakte na de Olympische Spelen van Tokio te stoppen, bepaalde de eindstand. Ze schoot na een gekeerde strafcorner in de rebound raak.

Niet dat er nog iets op het spel stond in Antwerpen, want de Nederlandse hockeysters waren al sinds vrijdag zeker van de eindzege in de Pro League. Als gevolg van de reisbeperkingen vanwege het coronavirus kunnen niet alle wedstrijden die voor dit seizoen op het programma stonden worden gespeeld. 

De Nederlandse hockeysters zouden het ook nog twee keer opnemen tegen zowel Australië als Nieuw-Zeeland, maar die landen kunnen niet naar Europa komen. De internationale hockeyfederatie FIH besloot die wedstrijden ook niet meer te laten spelen.