De zomer staat voor de deur en ook de competities voor zowel amateurs als professionals zijn niet meer op één hand te tellen. Nu staat er alweer een nieuw FIFA21-toernooi op de planning dat enkel op PS4 en PS5 gespeeld zal worden. Denk je dat je goed genoeg bent om kans te maken op de prijzenpot van 1000 euro? Grijp dan nu je kans!

 

De competitie begint!

 

Er worden op 8 verschillende momenten tussen 13 juni en 7 juli 8 toernooien gespeeld op FIFA 2021, georganiseerd door Playorium.

Wat zijn de regels nu net van het eerste toernooi dat gespeeld wordt op 13 juni om 14 uur en dezelfde dag al een winnaar kent, rond 20u00? Het toernooi wordt 1vs1 gespeeld en vindt online plaats. Het wordt gespeeld met brackets met eliminatie die voor het toernooi bekend worden gemaakt. Bij een gelijkspel moet er via een golden goal een winnaar uit de bus komen. Je kan kiezen uit de landen die deelnemen aan EURO 2021 en de twee beste spelers gaan door naar de grote finale en maken nog kans op de prijzenpot van 1000 euro en twee tickets voor de cinema.

Ben je te laat voor het eerste toernooi? Dan hoef je niet te panikeren. Er staan namelijk nog 7 toernooien voor je klaar (5 in juni en nog 2 in juli). Ook via deze toernooien maak je nog kans op de grote finale. Er zijn in totaal dus 8 kwalificatietoernooien en in totaal zijn er 16 spelers die zich kunnen plaatsen voor de grote finale.

Voor alle info kan je uiteraard terecht op de officiële website van het toernooi. Je overloopt best alle regels eventjes voor je deelneemt!

Er is ook nog plek voorzien voor Rocket League op de website. Dus wie weet krijgen we binnenkort wel toernooien in België voor deze game. Veel succes met je deelname!

Copyright visual : EGO & Playorium