Haast je voor deze films van Netflix verdwijnen!

Op Netflix is het een komen en gaan van films! Proximus Pickx heeft enkele films geselecteerd die in de maand juni van het platform zullen verdwijnen, zodat je ze niet hoeft te missen. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

Dit verhaal neemt je mee in een wereld waarin Batman en de Teenage Mutant Ninja Turtles een team wormen. Samen met Robin en Batgirl gaan ze op pad om Gotham City te redden van chaos en gevaar. 'Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles' is de eerste samenwerking tussen Warner Bros. en Nickelodeon.

'Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles' is nog tot en met 4 juni te streamen op Netflix.

Dirt

Een 17-jarige jongeman wordt gearresteerd voor een grote autodiefstal, maar krijgt de kans om zijn leven een andere wending te krijgen wanneer de manager van een professioneel raceteam hem in dienst neemt. Hun werelden botsen en samenwerken blijkt moeilijker dan verwacht, maar de jongen moet deze kans wel grijpen.
 
‘Dirt’ is nog tot en met 6 juni te streamen op Netflix.

Assassin’s Creed

Deze bewerking van het beroemde actievideospel zet Michael Fassbender in de hoofdrol als een eersteklas huurmoordenaar. Callum Lynch is ter dood veroordeeld, maar dankzij zijn afkomst weet hij te ontsnappen aan zijn tragische lot. Lynch is namelijk een afstammeling van een geheim genootschap: de Assassijnen. Maar die naam heeft een prijs. Hij zal moeten toestemmen met een experiment dat zijn ziel naar het verleden zal sturen, zodat hij de loop van de geschiedenis kan veranderen.  

'Assassin’s Creed' is nog tot en met 9 juni te streamen op Netflix.

Lego Friends: De kracht van vriendschap

Deze kleurrijke kinderserie neemt je mee in de mooie animatiewereld van Lego Friends. Hierin volg je vijf beste vriendinnen die in dezelfde stad wonen. Ze maken de gekste avonturen mee en delen al hun gevoelens en geheimen met elkaar. Want samen sta je sterker dan alleen!

'Lego Friends: De kracht van vriendschap' is nog tot en met 10 juni te streamen op Netflix. 

Top