Hoe de Pickx-app je helpt om niets te missen

Films | De coronamaatregelen versoepelen stilaan, we mogen weer op terrasjes zitten en we kunnen voor deze zomer weer dromen van een reisje. Maar intussen is er ook nog heel wat te bingen op tv! Een dilemma? Niet met de app van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Je favoriete café kan eindelijk weer wat mensen ontvangen op het terras. Je snakt naar een drankje in de zon en je wil de lokale horeca absoluut steunen, maar je hebt deze week al vier programma’s opgenomen en moet dringend beginnen inhalen. Bovendien komt binnenkort het nieuwe seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ op Pickx.be en je bent het vorige nog aan het inhalen. Wat nu?
 
Voor iedereen die de bovenstaande situatie herkent of bingewatch-FOMO heeft, is er een oplossing. Met de gratis app van Proximus Pickx kan je namelijk ook op verplaatsing volop gebruik maken van je televisie-abonnement. Meer dan 80 zenders live kijken, je opnames opvragen, TV Replay… het kan allemaal met de app. Installeer je dus gerust op je favoriete terrasje met een tablet of smartphone en een koptelefoon, want voor jou hoeft het bingen niet te stoppen.

Overal mee

De app van Proximus Pickx werkt trouwens overal via wifi en op alle mobiele netwerken in België en de rest van de EU. Dus heb jij binnenkort een Europees vaccinatiepaspoort en trek je eropuit, dan hoef je nog steeds je favoriete programma’s niet te missen. En als je ze nog niet meteen wil bekijken, kan je vanop afstand ook via de app een opname instellen. Handig!
 
Voor je het weet is het 22u en moet je stamcafé het terras weer sluiten. Maar jij zit net halverwege die aflevering van ‘The Handmaid’s Tale’! Als je op je tv een Chromecast hebt, verbind je de app thuis moeiteloos met je televisie, zodat je bij thuiskomst naadloos verder kan kijken op het grotere scherm.
 
Of je nu op een terrasje zit of in de wasserette, in de wachtzaal bij de tandarts of op de trein naar je vakantiebestemming: dankzij de app van Proximus Pickx ben je overal helemaal mee.
 
Meer informatie over ons aanbod vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top