Binnenkort op Netflix: wat je niet mag missen

Films | Elke week staat Netflix klaar met nieuw kijkmateriaal om je mee te verbluffen, plezieren of ontroeren. Als je tussen al die mogelijkheden het bos door de bomen niet meer ziet, heeft Proximus Pickx de oplossing. Hier zijn de nieuwigheden die je niet mag missen deze week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Restaurant - seizoen 4

Deze Scandinavische serie is ondertussen al aan zijn vierde seizoen aanbeland. Het verhaal startte aan het einde van Wereld Oorlog II in Zweden, waar we kennis maken met een familie van twee broers, een zus en een moeder die een restaurant runnen. We volgen de familie door echtscheidingen, verraad, triomfen en schandalen. Want een spontane kus tussen vreemden op de bevrijdingsdag in 1945, kan wel eens grote gevolgen hebben.
 
Het vierde seizoen van dit historisch familiedrama speelt zich enkele jaren later af, in de zomer van 1951. De familie moet erg zijn best doen om hun geliefde restaurant van het faillissement te redden, maar eigenlijk werken ze elkaar alleen maar tegen.
 
Ontdek ‘The Restaurant’ vanaf 1 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Feel Good - seizoen 2

Deze semi-autobiografische komische serie van komiek Mae Martin brengt een diep persoonlijk en aangrijpend verhaal over gender en seksualiteit. Hoofdpersonage is komiek Mae, die probeert haar verslaving onder controle te krijgen en waanhopig op zoek is naar liefde en romantiek. Tijdens een optreden ontmoet ze, de tot dan toe heteroseksuele, George en de twee worden hopeloos verliefd. Hun relatie loopt echter niet van een leien dakje en ze raken elkaar kwijt.
 
In dit tweede seizoen zien we hoe Mae wordt opgenomen in een afkickkliniek, waar ze eigenlijk ook zo snel mogelijk weer uit wil losbreken. Ze zoekt opnieuw toenadering tot George, maar of hun relatie nu wel zal slagen, is nog maar de vraag.
 
Ontdek ‘Feel Good’ vanaf 4 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Walking Dead - seizoen 10B

Heeft deze serie zelfs nog een introductie nodig? ‘The Walking Dead’ gaat al jaren mee en telt enorm veel fans. Je kan ervoor zorgen dat je weer helemaal up to date bent met het verhaal, want het tweede deel van seizoen tien maakt zijn intrede op Netflix.
 
Het seizoen speelt zich af enkele maanden na het bloedbad gepleegd door Alpha (Samantha Morton) tijdens de jaarmarkt, en concentreert zich op de verenigde gemeenschappen terwijl ze een strijd beginnen om de dreiging van de Whisperers te beëindigen.
 
Ontdek ‘The Walking Dead’ vanaf 4 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Joker

We kennen Joker als de slechterik van de Batman-verhalen, maar een film over zijn persoonlijke geschiedenis werd ons tot 2019 nog niet gegund. Uiteindelijk goot regisseur Todd Phillips het leven van deze duivelse clown in een psychologisch drama en kroop Joaquin Phoenix voor de gelegenheid in de huid (en in de koelkast) van Joker. Voor zijn opmerkelijke acteerprestatie kreeg hij Golden Globe, BAFTA Award en Oscar voor beste acteur.
 
Het verhaal start bij de mislukte komiek Arthur Fleck, die altijd eenzaam is en alleen door de straten van Gotham City doolt. Hij brengt de dag door als clown en probeert wanhopig te doen alsof hij deel uitmaakt van de wereld om hem heen. Geïsoleerd, gepest en genegeerd door de maatschappij, begint Fleck aan een langzame afdaling naar waanzin als hij transformeert in het criminele meesterbrein dat bekend staat als de Joker.
 
Ontdek ‘Joker’ vanaf 5 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top