'Boer zkt Vrouw' gaat blind daten

Films | Wat krijg je als je ‘Blind getrouwd’ en ‘Boer zkt Vrouw’ samensmelt? Dat kan je op 31 mei zien in de oproepaflevering van ‘Boer zkt Vrouw’, waarin de boeren voor een keer eens niet in beeld komen. Durf jij een brief te sturen?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag 31 mei trapt Dina Tersago naar goede gewoonte het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ af. De eerste aflevering is opnieuw de oproepaflevering, waarin we normaal gezien uitgebreid kennismaken met boeren die hunkeren naar liefde. Dit veertiende seizoen gooit het echter over een andere boeg en lijkt inspiratie te hebben geput uit ‘Blind getrouwd’.
 
In totaal stellen vier mannen en één vrouw zich maandag voor en dat doen ze uiteraard aan de hand van een uitgebreid portret. Alleen ontbreekt er één ding: je zal hen niet kunnen zien. Potentiële love interests zullen dus moeten afgaan op hun omschrijving en niet op hun looks.
 
Wie de boeren zijn, is nog niet bekend. Wat ze doen, weten we al wel. Dit seizoen wagen een groenteboer, een aardappelboer, een boerin die in melkvee doet en een Vlaamse cowboy hun kans. Vinden ze ware (blinde) liefde?
 
Bekijk ‘Boer zkt Vrouw’ op 31 mei om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top