De stemmen achter 'Scoob!'

We vergeten het soms, maar achter elk tekenfilmfiguur zit een echte stem. Hetzelfde geldt voor de gloednieuwe tekenfilm ‘Scoob’ die beschikbaar is in de Proximus VOD-catalogus. Wij namen een kijkje achter de schermen om te zien welke stemmen er achter de leuke personages schuilen.

De verhalen over de pratende hond Scooby-Doo worden al verteld sinds 1969. Toen kwam hij voor het eerst op televisie met zijn vrienden Fred Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley en Shaggy Rogers. Zoveel jaren, televisieseries en films later mogen we weer genieten van hun avonturen in de animatiefilm ‘Scoob!’.
 
De film was initieel gepland voor maart 2020, maar kwam door de coronacrisis niet in de cinemazalen terecht. Uiteindelijk besloot Warner Bros., de studio achter ‘Scoob!’, dat de film alsnog zou uitkomen in Video On Demand. Gelukkig, want zo is hij ook in de Proximus VOD-catalogus beland.
 
Vlaamse stemmencast

Het spannende avontuur kreeg een eigen Vlaamse stemmencast. De hoofdrol wordt weggekaapt door Bert Van Poucke, die maar al te graag zijn stem leent aan de avontuurlijke pratende hond. Naast hem staan Eline De Munck als Velma, Clara Cleymans als Daphne, Maksim Stojanac als Fred en Sander Gillis als Shaggy. Je zal ook de stemmen van onder anderen Sean Dhondt, Pommelien Thijs, Andy Peelman en Ivan Pecnik kunnen herkennen.
 
In de film zien we hoe na honderden opgeloste zaken, Scooby en de bende geconfronteerd worden met hun grootste, meest uitdagende mysterie ooit: een complot om de spookhond Cerberus op de wereld los te laten. Terwijl ze proberen deze wereldwijde hondenapocalyps te stoppen, ontdekt de bende dat Scooby een geheime erfenis heeft en een lot dat groter is dan iemand zich had kunnen voorstellen.
 
‘Scoob!’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 

Top