Lierse Kempenzonen blijft de transferdebatten beheersen. De Kempenaars haalden al heel wat 'oude bekenden' terug naar 1B en ook de laatste nieuwe aanwinst van de Pallieters is er eentje met een rijk verleden in de Proximus League.
De club kondigde vrijdagavond aan dat Kenneth Schuermans de rangen komt versterken. De rijzige verdediger komt over van OH Leuven waar hij dit seizoen uit beeld verdween nadat hij de seizoenen daarvoor (in 1B) wél een sterkhouder was in het elftal van de Leuvenaars. Tussen 2017 en 2020 speelde Schuermans immers een 80-tal wedstrijden voor OHL. In 2019-2020 haalde Schuermans zelfs nog het 'Elftal van het Seizoen' van 1B.

Voor zijn periode bij OHL speelde 'de Schuer' ook nog enkele jaren voor KVC Westerlo. Bij de Kemphanen verzamelde Schuermans net geen 150 wedstrijden in de JPL en in de Proximus League.

Schuermans tekende een contract voor één seizoen bij Lierse Kempenzonen en moet centraal achterin het (gedwongen?) vertrek van aanvoerder Ben Santermans opvangen.