Films met Brad Pitt die je je vast niet herinnert

Films | Het is haast onmogelijk dat je nog nooit een film hebt gezien waar Brad Pitt in meespeelt. De acteur is razend succesvol. Wat echter wel goed mogelijk is, is dat je je sommige van zijn acteerprestaties gewoon helemaal niet meer herinnert. Vanavond kan je op VTM4 kijken naar ‘The Mexican’. En hier lees je alvast een opsomming van zijn niet zo memorabele films.

Door Proximus

Deel dit nieuws

The Mexican

Hoewel Pitt de hoofdrol wegkaapte in deze film, is het niet het werk waar je het eerst aan denkt wanneer je zijn naam hoort. Alle elementen waren nochtans aanwezig, want zijn tegenspeelster was niemand minder dan Julia Roberts. Brad Pitt speelt de rol van Jerry Welbach, een man die twee ultimatums heeft gekregen. De eerste is van zijn maffiabaas om naar Mexico te reizen en een onbetaalbaar antiek pistool op te halen, bekend als "The Mexican"... of de gevolgen te ondergaan. De tweede is van zijn vriendin, om zijn relatie met de maffia te beëindigen of zij beeindigt hun relatie. Jerry denkt dat levend en in de problemen met Samantha beter is, dus hij trekt naar het zuiden van de grens.
 
Bekijk ‘The Mexican’ op 24 mei om 20u40 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

The Counselor

Pitt is niet bepaald een wegwerpfiguur in deze film, maar hij is ook niet iemand die alle aandacht op zich gericht heeft. Als zakenpartner die in de drugshandel zit, speelt hij het soort man dat zich goed bewust is van de risico's, maar zoals veel mensen toch met vuur speelt. Wanneer de deal die het hoofdpersonage en iedereen met wie hij samenwerkt ontspoort, probeert Pitts personage zo snel mogelijk de stad te verlaten en uit het zicht te raken. Gezien het feit dat velen in de wereld zich liever inlaten met een hondsdolle grizzly dan met het Mexicaanse kartel, is dat geen slechte keuze. Maar zijn personage wordt uiteindelijk toch vermoord.

The Big Short

Dit is nog zo'n film waar Pitt een beetje de man aan de zijkant is. Hij speelt een deskundige maar gepensioneerde handelaar die een paar andere personen in de film helpt. De film is door veel mensen vergeten omdat hij in eerste instantie al ingewikkeld was om goed te begrijpen. Hij verhaalt namelijk over de crash van de woningmarkt in 2007 en 2008. Zonder enige voorkennis van dat onderwerp lijkt het verhaal gewoon een aaneenschakelijk van cijfers en statistieken. Niet het soort film waar we Pitt normaal gezien in zien.

Kalifornia

Voor wie niet dacht dat Pitt een psychopaat kon zijn, bewijst deze film dat zelfs een van de populairste mannen in Hollywood een film heeft die laat zien hoe gemeen hij kan acteren en hoe verontrustend hij een personage kan spelen. Zijn personage Early Grayce valt eender wie aan zonder enige reden, en doet dingen waar veel mensen maagpijn van krijgen. Maar zoals je al kan raden wordt hij in de film gedood, dus zal er geen vervolg komen om te zien of Pitt het nog eens kan.

Johnny Suede

Je zou kunnen zeggen dat veel mensen 'Johnny Suede' niet kennen, want de film kwam uit begin jaren 90 en was duidelijk niet een van Pitts beste films aller tijden. Het feit dat hij een wannabe ster met een enorme pompadour speelde, is iets anders dat veel mensen misschien niet geloven. Pitts look is namelijk al jaren onveranderd. Maar ja, het is waar, hij droeg ooit een gitaar en was geobsedeerd door zwarte suède schoenen.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top