‘Never Stop The Music’, hoe Tomorrowland zich opnieuw heruitvond

‘Never Stop The Music’ laat je de virtuele optredens van Tomorrowland 2020 herbeleven en geeft je een blik achter de schermen van het festival dat ook tijdens een crisis bleef vernieuwen. Je kan je weer helemaal in de bijzondere jaargang van het festival wanen dankzij het gratis VOD-aanbod van Proximus Pickx.

De coronacrisis legde de cultuursector letterlijk plat en voor het tweede jaar op rij heerst onzekerheid over de grootste muziekfestivals. Tomorrowland, een van de meest populaire elektronische muziekfestivals ter wereld zit in hetzelfde schuitje, maar wist ondanks alles toch een waardig digitaal alternatief op poten te zetten met de naam ‘Tomorrowland Around The World’.
 
De documentaire ‘Never Stop The Music’ laat je achter de coulissen meekijken naar hoe dat digitale festival georganiseerd werd. Daarnaast krijg je legendarische fragmenten uit de show te zien die over de hele wereld dancefanaten achter hun schermen mee liet feesten. De film geeft meer inkijk in de mechanismen achter zo’n innovatief project en wekt tegelijk weer die heerlijke festivalsfeer op. En hunkeren we daar niet allemaal naar?
 
‘Never Stop The Music’ is vanaf 1 juni tot 15 juli beschikbaar op alle Proximus Pickx platformen. Zoek de festivalsfeer op en bekijk de documentaire nu via deze link! 

Muziek

Bekijk alles
Top