Livestream: FIFAe Nations Cup - Groepsfase

Nieuws |

Moedig deze donderdag en vrijdag de FIFA-ploeg van onze eDevils aan in een splinternieuw toernooi van EA Sports: de eNations Cup. Het evenement is volledig live te volgen op Pickx.be en op Pickx Live!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Onze eDevils staan op het punt om te debuteren in een volledig nieuw toernooi op FIFA 21. De eNations Cup, slechts een maand geleden aangekondigd door FIFA, zal 60 landen van over heel de wereld samenbrengen. Het toernooi wordt uitgevochten op Xbox en Playstation, en begint donderdag met de groepsfase. Op het spel: een prijzenpot van $500 000.


Livestream:


Maar liefst twee kampioenen werden door de Belgische voetbalbond uitgekozen om ons land te vertegenwoordigen. De eerste zal voor onze eer vechten op PlayStation, en is niemand minder dan de wereldkampioen van 2018: Stefano Pinna! Op Xbox werd Belgisch kampioen van 2019 en Standard-speler ShadooW uitgenodigd om de Belgische driekleur te vertegenwoordigen. Een getalenteerd team dus, dat we de komende dagen volop moeten aanmoedigen. Als onze eDevils zich kwalificeren, kan je zaterdag en zondag de rest van het toernooi volgen op Pickx.be en Pickx Live!

Programma:

Copyright afbeeldingen: PHOTO NEWS 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top