Wordt Elevate langzamerhand dé organisatie om in de gaten te houden in het vervolg van de Call of Duty-competitie? Daar lijkt het wel op. We moeten de overwinning vieren van dit team, met onze dierbare Belgische speler Bjarne “Denza” Sleebus, tijdens de Open 3 van de Call Of Duty Challengers 2021!

 

Overwinningen in gradatie

Eerste op de Open 2 van de Call of Duty Challengers 2021 regio Europa, respectievelijk 2e en 3e op de COD Challengers 2021 Cup 12 en Cup 13 en nu de grote winnaar van de Open 3 van de COD Challengers 2021!

Wat een prestaties voor een team dat in april 2021 opnieuw werd samengesteld. Laten we wel wezen, pas sinds die datum is het team in competitie, maar het heeft alleen maar gunstige uitslagen gekend. De Belg Bjarne “Denza” Sleebus werd uitgeroepen tot MVP van de grote finale!

Laten we het nu eens over de cijfers hebben. 16 teams namen deel aan de tweede fase via een boom met dubbele eliminatie. Elevate won van Joe & CO. met een score van 3 tegen 0. De $40.000 is voor Elevate, een mooie bonus denken wij zo.

We zullen deze nieuwe kampioenen zeker en vast goed in de gaten moeten houden. Met de huidige resultaten is het heel normaal dat ze zullen doorstromen naar andere competities van een ander niveau!

Copyright afbeelding: Call of Duty