Nieuw in Movies & Series

De nieuwe films en series die we voor je hebben klaarstaan zijn weer de moeite waard!

Lees hier alles over het nieuwste aanbod in Movies & Series.

12 Years a Slave

‘12 Years a Slave’ is een van de films die je in je leven gezien moet hebben! Voor de Amerikaanse Burgeroorlog wordt Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), een vrije zwarte man, ontvoerd en als slaaf verkocht. Twaalf lange jaren probeert hij te overleven en toch zijn waardigheid te behouden, tot een toevallige ontmoeting met een Canadese abolitionist zijn leven verandert.

‘12 Years a Slave’ is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Ava

In de spannende thriller ‘Ava’ krijgt topspion Ava (Jessica Chastain) foute informatie doorgespeeld, waardoor een van haar opdrachten mislukt. Ze wordt op non-actief gezet en besluit haar familie op te zoeken om de banden weer aan te halen. Maar het verleden laat haar niet los. Door de mislukte opdracht moet ze zelf uitgeschakeld worden. Kan ze zichzelf en haar familie redden?

‘Ava’ is vanaf 3 juni beschikbaar in de Movies & Series catalogus en exclusief te zien Pickx+ om 20u30. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Foxcatcher

In het drama ‘Foxcatcher’ nodigt de steenrijke John du Pont (Steve Carell) Olympisch worstelaar Mark Schultz (Channing Tatum) uit om bij hem te komen wonen en een worstelteam te vormen voor de Olympische Spelen van 1988. John is onvoorspelbaar en grillig, waardoor hij een slechte invloed heeft op Mark. Wanneer Marks broer Dave (Mark Ruffalo) ook uitgenodigd wordt terwijl de band tussen de broers onder spanning staat, valt een drama niet meer te vermijden.

‘Foxcatcher’ is vanaf 5 juni beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

 

Into The Dark S2

Dankzij de horrorserie ‘Into the Dark’ worden de klassieke feestdagen een pak interessanter … Ook in het tweede seizoen staat in elke aflevering een andere feestdag centraal, die dan een onverwachte en bloederige twist krijgt. De topcast is gevarieerd, wat telkens voor een nieuwe kijkervaring zorgt. Huiver en geniet!

Het tweede seizoen van ‘Into The Dark’ is vanaf 6 juni beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Deliver Us

De Deense thrillerserie ‘Deliver Us’ is er eentje van de bovenste plank. Wanneer een psychopaat in een klein dorpje vijf mensen elk op een andere manier terroriseert, is de maat op een gegeven moment vol. De vijf slachtoffers beramen een plan om hem te vermoorden, maar dreigen zichzelf onderweg kwijt te raken.

Het eerste seizoen van ‘Deliver Us' is vanaf 6 juni beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site. 

Bigfoot Family

‘Bigfoot Family’ neemt je mee in een nieuw ‘Bigfoot’ avontuur! Sinds Bigfoot naar huis is teruggekeerd, is hij immens populair. Om zijn beroemdheid positief te gebruiken, besluit hij een filmpje te maken op social media om een groot natuurgebied te helpen beschermen. Maar op een nacht verdwijnt hij spoorloos. Zijn zoon Adam en vrouw Shelly trekken erop uit om hem te zoeken samen met hun dierenvrienden. Vinden ze hem?

‘Bigfoot Family’ is vanaf 10 juni beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

The Man Who Sold his Skin

‘The Man Who Sold his Skin’ zal aan je ribben blijven kleven. Sam Ali (Yahya Mahayni) en zijn vrouw Abeer (Dea Liane) vluchten uit Syrië door de oorlog. Abeer moet van haar ouders hertrouwen in Brussel en Sam Ali komt in Libanon terecht. Om zijn vrouw achterna te kunnen gaan, laat hij zijn rug tatoeëren als een Schengen-visum door een controversiële moderne kunstenaar (Koen De Bouw) en wordt hij tentoongesteld. Al snel ontdekt hij dat hij veel meer dan enkel zijn huid verkocht heeft.

‘The Man Who Sold his Skin’ is vanaf 23 juni beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Series

Bekijk alles
Top