Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Zin in topentertainment van de bovenste plank? Ontdek dan hier de nieuwe films in de Proximus VOD-catalogus!

Judas and The Black Messiah

In ‘Judas and the Black Messiah’ rekruteert de FBI straatboef William O’Neal (Lakeith Stanfield) om te infiltreren bij de Black Panther Party, een Afro-Amerikaanse politieke organisatie. Hij moet het vertrouwen van de charismatische leider van de beweging, Fred Hampton (Daniel Kaluuya), zien te winnen en de beweging proberen te ondermijnen. Al snel krijgt O’Neal het moeilijk: aan wiens kant wil hij staan?

‘Judas and The Black Messiah’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Our Friend

Het inspirerende ‘Our Friend’ toont de kracht en schoonheid van ware vriendschap. Wanneer de familie Teague - Matt (Casey Affleck), zijn vrouw Nicole (Dakota Johnson) en hun twee dochters – te horen krijgt dat Nicole kanker heeft, ontploft hun leven. Een van hun beste vrienden, Dane (Jason Segel), ziet hoe moeilijk het is en stelt voor om enkele maanden bij hen te komen wonen om te helpen. Die beslissing verandert het leven van de hele familie.

‘Our Friend’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Host

De horrorfilm ‘Host’ komt griezelig dichtbij! Tijdens de lockdown besluiten zes vrienden een medium uit te nodigen via Zoom, maar dat verloopt anders dan ze hadden gedacht. Een kwade geest verspreidt zich razendsnel bij elk van hen thuis. Wie overleeft de nacht?

‘Host’ is vanaf 20 mei beschikbaar in de Proximus VOD Premium selectie .Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

City of Lies

In het spannende ‘City of Lies’, gebaseerd op het boek ‘LAbyrinth’ van Randall Sullivan, is het onderzoek naar de moord op rapartiest Christopher Wallace ‘The Notorious B.I.G.’ stilgevallen. LAPD-detective Russell Poole (Johnny Depp) zoekt al 20 jaar naar de waarheid en slaat nu de handen in elkaar met journalist Jack Jackson (Forest Whitaker). Waarom wordt de zaak niet opgelost? En waarom lijkt dat net de bedoeling?

‘City of Lies’ is vanaf 27 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Yes, God, Yes

In de komedie ‘Yes, God, Yes’ ontdekt Alice (Natalia Dyer) als tiener haar seksualiteit. Op zich niets mis mee, alleen is ze katholiek en hoort ze die gevoelens dus niet te hebben. Wanneer haar school een retraite organiseert om de katholieke waarden te onderrichten, gaat Alice mee, in de hoop dat ze haar ‘schaamteloze’ lustgevoelens achter zich kan laten. Dat loopt niet van een leien dakje.

‘Yes, God, Yes’ is vanaf 3 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online! 

Fallen

Fantasy met een laagje romantiek, dat is ‘Fallen’! Lucinda Price (Addison Timlin) moet naar een speciale school omdat ze de dood van een jongen op haar geweten zou hebben. Wanneer ze aankomt, voelt ze meteen een onweerstaanbare aantrekkingskracht tot een medestudent, Daniel Grigori (Jeremy Irvine). Hij blijkt een gevallen engel te zijn die zijn leven aan haar gewijd heeft.

‘Fallen’ is vanaf 5 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online! 

Sound of Metal

De film ‘Sound of Metal’ zorgt voor een unieke kijk- en luisterervaring. Metaldrummer Ruben (Riz Ahmed) ervaart na een snelle opeenvolging van optredens plots tijdelijke periodes van gehoorverlies. Hij krijgt te horen dat het alleen erger zal worden en valt in een diepe put. Zijn vriendin Lou (Olivia Cooke) laat hem, als ex-heroïneverslaafde, opnemen bij een groep mensen die ook gehoorproblemen hebben. Ruben voelt zich aanvaard, maar wil ook zijn oude leven terug.

‘Sound of Metal’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top