Deze beroemdheden zijn geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen

Muziek | Vandaag is het begin van het Tweelingenseizoen in de astrologie! Veel beroemdheden zijn onder dit luchtteken geboren. Proximus Pickx zocht een paar van de bekendsten uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Marilyn Monroe

Sekssymbool Marilyn Monroe is geboren op 1 juni, wat van haar een zeer trotse Tweeling maakt. Ze heeft alle charme en verleiding van dit derde teken van de dierenriem. We weten dat het gezelschap van Tweelingen altijd erg gewild is, dus Marilyn Monroe lijkt ongetwijfeld op haar sterrenbeeld.
 

Johny Hallyday

De overleden rockster werd geboren op 15 juni 1943, wat van Johnny een Tweeling maakt. Dat is niet verwonderlijk, als we weten dat de kenmerken van dit astrologische teken communicatie (hier via muziek), charme en feestelijkheid zijn. Al die kwaliteiten vinden we duidelijk terug in de zanger van de hit 'Allumez le feu'.

Kim Clijsters

Onze grote Belgische tennistrots is ook een Tweeling. Kim Clijsters werd geboren op 8 juni 1983. Tweelingen houden van uitdagingen en dat is het minste wat je kan zeggen over Clijsters. Ze is lange tijd nummer één van de wereld geweest en kwam in 2020 terug voor haar tweede comeback in de tenniswereld.

Angelina Jolie

De vrouw die vaak wordt gezien als de mooiste vrouw ter wereld is geboren op 4 juni 1975. Haar kenmerkende warmte en vriendelijkheid haalt ze dus ongetwijfeld uit haar sterrenbeeld. Tweelingen staan er ook om bekend veel te willen reizen en nieuwe projecten aan te gaan, wat Jolies grote filmografie verklaart.

Chris Van Tongelen

Deze Tweeling werd geboren op 4 juni 1968. Chris Van Tongelen is het meest bekend voor zijn zangprestaties in het trio De Romeo’s. Daarnaast is hij ook aan de slag als acteur, toneelregisseur en muziekproducent. Veelzijdig, zoals we dat gewoon zijn van Tweelingen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top