Nieuw kijkvoer op Pickx+!

Nieuws | De gloednieuwe exclusieve zender Pickx+ heeft een pak nieuwe programma’s en vaste waarden voor je in petto. Weet jij nog niet met welke serie, documentaire, praatprogramma of film je wil beginnen? Bekijk dan even deze greep uit het aanbod.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Saartje

In het unieke praatprogramma ‘Saartje’ weet zelfs gastvrouw Saartje Vandendriessche niet op voorhand welke onderwerpen besproken zullen worden. Er zullen telkens twee gasten aanwezig zijn in de talkshow. Met iedere gast zal er een kwartier gesproken worden. Saartje weet niet over wat het onderwerp gaat en om de drie minuten zal er een klok afgaan, waarna er een nieuw trefwoord wordt aangegeven. Het is in die richting dat het gesprek zal gaan. De tweede gast krijgt ook trefwoorden, maar één trefwoord hebben de twee gasten gemeenschappelijk. In het derde en laatste gesprek zullen ze gezamenlijk over dat thema verder praten. “Ik hou wel van een stevige uitdaging”, zegt Vandendriessche dan ook.
 
‘Saartje’ is vanaf 21 mei beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13) en gaat van start met een speciale LGBTQIA+-aflevering. Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

The Bold and the Beautiful

The Bold and the Beautiful’ is de vierde langstlopende serie ter wereld en verhaalt al sinds 1987 over de perikelen en rivaliteit tussen de families Forrester, Spectra, Logan, Marone en Spencer. En dat allemaal in een luxueus decor met een dikke laag haute couture, uiteraard. Liefde en verraad liggen nooit ver uit elkaar bij deze families die de high society van Los Angeles bekleden. Gebroken harten, familieruzies, wraakacties, onwaarschijnlijke plotwendingen… het prototype van een soapserie, met andere woorden.
 
Pickx+ start met aflevering 8.000. Daarin wachten Brooke, Ridge en Bill vol ongeduld op een teken van leven van Hope of Liam. Wanneer Hope ontwaakt, wil ze aan Liam vertellen dat ze een tweede naam gevonden heeft voor hun dochtertje. Maar wat zij niet weet, is dat Liam nog een vreselijke onthulling moet doen.
 
‘The Bold and the Beautiful’ is vanaf nu beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

The Drew Barrymore Show

Drew Barrymore is al lang niet meer het kleine meisje uit Spielbergs 'E.T. the Extra-Terrestrial'. Sinds 2015 heeft ze haar acteercarrière op een laag pitje gezet om zich meer op haar kinderen te richten en persoonlijke projecten te ontwikkelen. Zo lanceerde ze in de herfst van vorig jaar haar eigen talkshow, waarin ze dagelijks bekende mensen ontvangt om met veel humor en optimisme te discussiëren over hun persoonlijke geschiedenis, levensstijl en vele andere onderwerpen.
 
Voor de eerste aflevering van haar show heeft Drew Barrymore haar oude vrienden Cameron Diaz, Lucy Liu en Adam Sandler herenigd. Sindsdien zijn er heel wat beroemdheden gekomen en gegaan en de show is net vernieuwd voor een tweede seizoen, dat je vanaf nu kan bekijken op Pickx+!
 
‘The Drew Barrymore Show’ is vanaf nu elke dag beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.)

The Late Late Show with James Corden

De Britse presentator James Corden staat sinds 2015 aan het roer van zijn eigen show en het programma heeft zichzelf sindsdien op de kaart gezet als een van de meest bekeken shows in de VS én wereldwijd. Het principe is simpel: zittend achter zijn bureau ontvangt James Corden de grootste sterren en andere persoonlijkheden om te keuvelen over hun laatste nieuwtjes of over uiteenlopende thema's. De interviews worden afgewisseld met spelletjes, sketches en zelfs liedjes, met de hulp van het op de set aanwezige orkest.
 
Het succes van de ‘Late Late Show’ is ook te danken aan enkele terugkerende segmenten die min of meer een cultstatus hebben verworven. Zo heb je het bekende ‘Spill Your Guts’, waarin gasten kunnen kiezen tussen het beantwoorden van een gênante vraag of het eten van weinig appetijtelijke gerechten.
 
‘The Late Late Show with James Corden' is vanaf 23 mei om 19u30 beschikbaar op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledige Pickx+-aanbod via de Proximus Pickx 'All Stars'-tv-optie! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top