Vier 'Pride' online met Cabaret Mademoiselle!

Muziek | Elke week neemt Proximus Pickx een kijkje in het cultureel aanbod online, en deze week is een speciale editie. Door de coronacrisis kan de Belgian Pride namelijk niet fysiek doorgaan, maar dat houdt ons niet tegen om online te feesten onder de regenboogvlag.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De straten zullen niet gevuld zijn met prachtige wagens, luide muziek, dansen en knuffels, maar dat wil niet zeggen dat Pride niet doorgaat deze week. De acts die normaal gezien voor een groot publiek zouden plaatsvinden, gaan nu nog steeds door op het internet. Nog meer mensen kunnen dus komen meedoen vanuit hun eigen woonkamer.
 
‘Online Party’ gaat door op zaterdag 22 mei. Die avond zullen verschillende acts gestreamd worden vanuit een LGBTQIA+-horeca hotspot: Cabaret Mademoiselle, een referentie in het Brusselse nachtleven. Cabaret wil een grote verscheidenheid aan genres, dingen en mensen laten zien. Door de week heen komen er vaak drag queens, burlesque strippers, circusartiesten, komedianten en muzikanten hun beste beentje voorzetten. Geen betere plek om Pride te vieren!
 
Je zal tijdens de livestream kunnen genieten van muziek, dans, spoken word, een dragshow en vooral veel regenboogglitter. De enige artiest die nu al bevestigd is, is de Brusselse Rokia Bamba. Ze is meer dan een radio-dj, want ze krijgt mensen ook perfect aan het dansen. Het liefst mixt ze op sociaal geëngageerde feestjes. Je mag van haar een mix van groovy hiphop, Afrikaanse ritmes, house en techno verwachten.
 
Zin om mee te feesten met de LGBT-gemeenschap? Kijk dan zeker hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top