In 'Jurassic World Camp Cretaceaous 3' doet een zeer gevaarlijke dino zijn intrede

Er is bijzonder goed nieuws voor de fans van ‘Jurassic World Camp Cretaceaous’. Het derde seizoen gaat van start op 21 mei. Dat maakte Netflix onlangs officieel bekend.

De eerste twee seizoenen van de animatieserie waren een groot succes. De tieners Darius, Ben, Yasmina, Brooklynn, Kenji Kon en Sammy werden uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nubar. Toen de dinosauriërs uitbraken, moesten de kampeerders samenwerken om te overleven. De afgelopen twee seizoenen maakten ze dan ook de nodige avonturen mee!

Het derde seizoen belooft alweer interessant te worden. "De kampeerders ontdekken meer details van het geheime onderzoek van Dr. Wu en moeten snel hun lot in eigen handen nemen met een gevaarlijk plan om Isla Nublar voorgoed achter zich te laten. Maar wanneer een tropische storm hun vertrek vertraagt, nadert een nieuwe dodelijke dreiging snel de kampeerders, waardoor hun ontsnapping en hun leven in extreem gevaar komen", luidt het bij de beschrijving van de trailer.  De zes tieners krijgen te maken met de Indominus Rex. Als dat maar goed komt!

De animatiereeks is uiteraard gebaseerd op de succesvolle filmreeks Jurassic Park. In de jaren ’90 waren deze films een enorm succes en de afgelopen jaren werden ze in een modern jasje gestoken. Momenteel staat de teller al op vijf films en de zesde volgt.

Ontdek ‘Jurassic World Camp Cretaceaous 3’ vanaf 21 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Top