Kijktips voor een geslaagde week

De nieuwe week is weer aangebroken. Hoewel velen hunkeren naar een terras, is het comfort van de eigen woonkamer ook niet te onderschatten. Met deze kijktips maak je het binnen gezellig.

Maandag: Eragon

Eragon is een arme boerenjongen die woont in Alagaesia, een koninkrijk geregeerd door Galbatorix, een machtige maar kwaadaardige vorst. Op een dag ontdekt Eragon een prachtige steen waarvan hij al snel beseft dat het een drakenei is. Wanneer het wezen uitkomt, gaat Eragon op weg om de legendarische drakenrijders van zijn thuisland hun glorie terug te geven en misschien Galbatorix ten val te brengen.
 
Bekijk ‘Eragon’ op 17 mei om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Dinsdag: Eurovisiesongfestival

Het is tijd voor de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. In totaal treden dinsdagavond zestien landen op, waarvan ons land het elfde is. België stuurt Hooverphonic naar het songfestival met het nummer 'The Wrong Place'. De groep wordt gezien als een van de outsiders en misschien zelfs de underdog, maar dat geeft het trio enkel maar meer kans om te verrassen.
 
Bekijk ‘Eurovisiesongfestival’ op 18 mei om 21u00 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Woensdag: Buurman, wat doet u nu?

We blijven in de sfeer van het Eurovisiesongfestival met een aflevering van ‘Buurman, wat doet u nu?’ over Sandra Kim. In dit format gaat Cath Luyten op bezoek bij boeiende persoonlijkheden en dompelt ze zich twee dagen onder in hun leven. Sandra Kim was amper 13 toen ze deelnam aan de liedjeswedstrijd en moest als een marionet altijd maar “ja” zeggen tegen haar manager. Dat verklaart waarom de zangeres vandaag veel terughoudener in het leven staat.
 
Bekijk ‘Buurman, wat doet u nu?’ op 19 mei om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Donderdag: Transformers: Dark of the Moon

Sam Witwicky en zijn nieuwe vriendin, Carly, mengen zich in de strijd wanneer de kwaadaardige Decepticons hun langdurige oorlog tegen de Autobots hervatten. Optimus Prime gelooft dat de wederopstanding van de oude Transformer Sentinel Prime, ooit de leider van de Autobots, kan leiden tot de overwinning. Die beslissing heeft echter desastreuze gevolgen; de oorlog lijkt te kantelen in het voordeel van de Decepticons, wat leidt tot een climactische veldslag in Chicago.
 
Bekijk ‘Transformers: Dark of the Moon’ op 20 mei om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: Call Me By Your Name

Het is de zomer van 1983, en de 17-jarige Elio Perlman brengt de vakantie door met zijn familie in hun 17de-eeuwse villa in Lombardije, Italië. Hij ontmoet er Oliver, een knappe doctoraatsstudent die als stagiair voor Elio's vader werkt. Te midden van de zonovergoten pracht van hun omgeving ontdekken Elio en Oliver de onstuimige schoonheid van een ontwakend verlangen in de loop van een zomer die hun levens voor altijd zal veranderen.
 
Bekijk ‘Call Me By Your Name’ op 21 mei om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top