Livestream: terugronde barragematchen eEuro 2021

Nieuws |

Onze eDevils bereiden zich volop voor op het tweede deel van de play-offs voor eEuro 2021. Je kan het evenement live volgen op Pickx.be, of op tv via Pickx Live! Afspraak deze maandag vanaf 17u!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze wedstrijden zijn de laatste rechte lijn voor het PES-team van de eDevils! Na meerdere weken competitie blijft er nog één avond van matchen over. Die zullen bepalen wie er naar het toernooi mag. Onze landgenoten zitten voorlopig op schema: ze hielden goed stand in de heenronde, ondanks de aanwezigheid van toppers als Italië in onze groep.

Livestream :

Het is nu zaak om die positie vast te houden, of nog wat hoger te klimmen. Dat is niet noodzakelijk, want een derde plaats is voldoende voor de kwalificatie. Toch blijft het oppassen, want door het kleine puntenverschil in de groep zijn alle scenario's nog mogelijk. Daarom moeten we de spelers een hart onder de riem steken!

Programma:

Afspraak dus deze maandag vanaf 17u, op onze website of op Pickx Live, voor wat wel eens onze kwalificatie voor eEuro 2021 zou kunnen zijn!

Copyright : RBFA 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top