De leukste films voor de internationale Dag van het Gezin

Het lijkt misschien een doodgewone zaterdag, maar vandaag is toch een beetje speciaal. 15 mei is namelijk internationale Dag van het Gezin. Het perfecte moment dus om met je partner en kroost voor de buis te kruipen, of op aparte schermen te genieten van jullie persoonlijke favoriet. Er is voor elk wat wils!

The Witches

Eind 1967 gaat een weesjongen bij zijn liefhebbende grootmoeder wonen in het plattelandsstadje Demopolis. Daar ontmoet hij een aantal glamoureuze maar door en door duivelse heksen. Zijn grootmoeder besluit te vluchten en trekt met haar kleinzoon naar een hotel in een veraf gelegen badplaats. Maar wat ze niet weten is dat de opperheks ook een uitje naar hetzelfde hotel geboekt heeft. Meer nog: ze heeft er haar meest duivelse handlangers van over de hele wereld verzameld om haar snode plannen mee uit te kunnen voeren.
 
‘The Witches’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Paddington

Nadat een dodelijke aardbeving zijn huis in het Peruaanse regenwoud verwoest, gaat een jonge beer op zoek naar een nieuwe thuis in Engeland. De beer, die Paddington wordt genoemd, vindt onderdak bij het gezin van Henry en Mary Brown. Zij sluiten hem meteen in hun armen en de kleine beer gaat al snel van het stadsleven houden. Maar iemand in Londen heeft minder goede bedoelingen met Paddington: taxidermist Millicent Clyde heeft een oogje op de zeldzame beer en zijn huid.
 
‘Paddington’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Spider-Man: Far From Home

Peter Parkers ontspannen vakantie in Europa neemt een onverwachte wending wanneer Nick Fury in zijn hotelkamer opduikt om hem te rekruteren voor een missie. De wereld is in groot gevaar, want vier vreselijke wezens zijn uit een gat in het universum tervoorschijn gekomen en richten enorme ravage aan. Parker trekt al snel het Spider-Man-pak aan om Fury en zijn collega-superheld Mysterio te helpen de kwade wezens te stoppen. Een topper voor de iets oudere kinderen.
 
Ontdek ‘Spider-Man: Far From Home’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Home

Buitenaardse wezens, van het ras Boov, nemen de aarde over en sturen alle menselijke bevolking weg van de planeet. Maar één klein meisje, Tip, weet zich te verbergen voor de aliens. Tot ze Oh ontmoet, een voortvluchtige Boov die schrik heeft van zijn soortgenoten en hunkert naar vriendschap en plezier. De twee krijgen een band en beslissen samen op zoek te gaan naar Tips moeder, zonder te weten dat de grootste vijanden van de Boov koers naar aarde hebben gezet.
 
‘Home’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Het jaar is 1926, en Newt Scamander heeft net een wereldreis achter de rug waarop hij een buitengewone reeks magische wezens heeft gevonden. De wezens zitten allemaal in zijn koffer, die hij bij zich heeft tijdens een korte tussenstop in New York. Normaal gezien zou hij van daaruit zijn tocht verderzetten, maar dan realiseert hij zich dat zijn koffer per ongeluk verwisseld is met die van iemand anders. Plots zijn de tovenaars- en de dreuzelwereld in groot gevaar en kan hij de situatie enkel redden door op zoek te gaan naar zijn verloren ‘huisdieren’.
 
Ontdek ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Top