De fans van KVC Westerlo zien voor de tweede dag op een rij een vertrouwd gezicht vertrekken. Nadat de club dinsdag officieel bekend maakte dat het niet verder gaat met coach Bob Peeters, blijkt nu ook aanvoerder Maxime Biset andere oorden op te zoeken.
Biset speelde sinds 2017 in het Kuipje en speelde in vier seizoenen meer dan 100 wedstrijden in het shirt van KVC Westerlo. De voorbije seizoenen deed hij dat steevast als titularis, maar dit seizoen kwam de 35-jarige centrumverdediger minder aan de bak. Uiteindelijk speelde de Westelse aanvoerder mee in elf matchen (waarvan acht in de basis).

Het is nog niet duidelijk waar de ex-speler van KV Mechelen en R. Antwerp FC volgend seizoen aan de bak zal gaan. In totaal heeft Biset maar liefst 321 profmatchen in de benen bij zijn drie clubs. Sinds het ontstaan van 1B voetbalde Biset in onze reeks. In 2016-2017 won hij de titel met R. Antwerp FC waarna hij naar KVC Westerlo vertrok.

Na vier mooie jaren heeft kapitein Maxime Biset besloten om onze club te verlaten. Wij willen Maxime bedanken voor de...

Geplaatst door KVC Westerlo op Woensdag 12 mei 2021