‘The Woman in the Window’: een overweldigende thriller met Amy Adams

Films | Het werd al vaak uitgesteld, maar op 14 mei is het eindelijk zo ver: ‘The Woman in the Window’ komt naar Netflix. Deze film, met Amy Adams in de hoofdrol, neemt je mee in een duizelingwekkend verhaal.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze psychologische thriller houdt je van begin tot eind op het puntje van je stoel. Het verhaal gaat over Anna Fox, een New Yorkse psychologe met een ernstige vorm van agorafobie (= pleinvrees). Door de ramen van haar huis houdt ze haar buren in de gaten, die een perfect leven lijken te leiden. Tot op de dag dat ze getuige is van een gruwelijke misdaad in hun huis.
 
In ‘The Woman in the Window’ is niets of niemand nog wat het lijkt en Amy Adams zet een verbluffende prestatie neer als het hoofdpersonage. Gary Oldman, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Jennifer Jason Leigh en Julianne Moore completeren de sterrencast. De film is een bewerking van de gelijknamige roman van A.J. Finn (alias Daniel Mallory), die bovenaan de bestsellerlijst van de New York Times stond.
 
De regisseur is Joe Wright, die bekend is van onder andere 'Pride and Prejudice', 'Anna Karenina' en 'Darkest Hour'. Zoals de regisseur zelf toegeeft, begon de tijd te dringen: "Ik kan niet wachten om te zien hoe de mensen op de film zullen reageren. Ik tel de dagen af tot wanneer hij wordt uitgebracht.” Er werd dan ook heel wat geduld van hem en de rest van de cast en crew gevraagd, want de film werd al opgenomen in 2018 en moest normaal gezien uitgekomen zijn in oktober 2019.
 
Ontdek ‘The Woman in the Window’ vanaf 14 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top