De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft meer uitleg gegeven over de woede-uitbarsting die hij had tijdens de opnames van de Mission Impossible 7-film. Enkele crewleden hadden volgens Cruise de geldende coronamaatregelen aan hun laars gelapt.
De geluidsopname van Cruises woede-uitbarsting werd in december vorig jaar gelekt. Daarop is te horen hoe de man enkele medewerkers een uitbrander gaf omdat ze volgens Cruise de coronamaatregelen niet respecteerden. "Ik heb gezegd wat ik heb gezegd," stelt Cruise nu in een reactie. "Er stond heel wat op het spel en het klopt dat ik aan enkele mensen heb gevraagd om de set te verlaten."

Op het audiofragment is te horen hoe Cruise zich duidelijk ergerde aan de lakse houding van sommigen. "Hollywood kijkt naar ons en gebruikt ons als voorbeeld om films te maken. Wij creëren duizenden banen. Ik wil dit nooit meer zien," aldus Cruise tijdens zijn tirade.

De opnames van Mission Impossible 7 moesten vorig jaar noodgedwongen stilgelegd worden omwille van de coronamaatregelen. Nadien stapten enkele medewerkers op omdat ze tijdens de pandemie in hun thuisland wouden verblijven.