De fans van KVC Westerlo en Lommel SK zullen ex-speler Daan Heymans dan toch niet terug aan het werk zien in het seizoen 2021-2022. De middenvelder maakte dinsdag bekend dat hij niet mee degradeert met Waasland-Beveren en elders aan de slag gaat.
De nog altijd maar 21-jarige Heymans maakte in 2018 de overstap van KVC Westerlo naar Waasland-Beveren. Die transfer verliep niet meteen zoals gepland en in 2019 werd de rijzige middenvelder voor een half jaartje uitgeleend aan Lommel SK. Bij Lommel ontpopte Heymans zich meteen tot basispion, maar bij zijn terugkeer naar de Freethiel bleef hij wederom wat op zijn honger zitten.

Pas in het afgelopen seizoen kon Heymans zich eindelijk opwerken tot een titularis. De Kempenaar scoorde meteen zes goals in de eerste zeven competitiematchen en bleef zowat het hele seizoen basisspeler. Maar nu zijn club zich niet kon handhaven in 1A, kiest hij eieren voor zijn geld. 

Waar de toekomst van Heymans ligt, zal pas de komende dagen en weken duidelijk worden. Al wordt er wel gewag gemaakt van een transfer naar Italië, waar Serie B-club Venezia wel brood ziet in de middenvelder.