Of ze ooit nog samen muziek zullen maken, blijft de vraag. Maar de broers Liam en Noel Gallagher, ooit zo succesvol met de band Oasis, werken momenteel samen aan een documentaire. De twee broers, die in hun onderlinge geschiedenis vaak ruzie hadden, maken hun docu over het legendarische festival Knebworth.
Knebworth wordt gezien als een van de meest legendarische festivals in de Britse muziekgeschiedenis. Het openluchtconcert vond plaats in de zomer van 1996 en trok in twee dagen zo'n 250.000 bezoekers. Onder meer Oasis mocht er toen optreden. En om het 25-jarig jubileum van het concert te vieren, komt er nu een documentaire die later dit jaar in de bioscopen in het Verenigd Koninkrijk te zien moet zijn. De film bestaat voor een groot deel uit archiefbeelden en zal voornamelijk draaien om de muziek en bands die er optraden.

Sinds Oasis in 2009 ophield met bestaan, leefden de broers Gallagher in onmin met elkaar. Intussen is de vete aan de kant geschoven, maar een hereniging voor Oasis zit er voorlopig niet in.