Dit mag je deze maand op Netflix niet missen!

Films |
Met onder anderen het vervolg op de razendspannende reeks Lupin en de prachtige natuurdocumentaire Life in Colour met David Attenborough heeft Netflix ook in mei weer heel wat moois in petto. Proximus Pickx geeft je al een paar tips mee.
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Woman in the Window

Deze psychologische thriller houdt je op het puntje van je stoel. Het verhaal gaat over Dr. Anna Fox, een vrouw met een zware vorm van agorafobie (= pleinvrees) die in New York City woont. Ze raakt bevriend met de buurvrouw aan de overkant van de straat, die een schijnbaar perfect leven leidt. Tot de vrouw plots verdwijnt en Anna vermoedt dat er iets niet pluis is.
 
Ontdek ‘The Woman in the Window’ vanaf nu 14 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Army of the Death

Fans van een mooie portie horror kunnen straks kijken naar ‘Army of the Death’. Een groep huurlingen neemt een ultieme gok en waagt zich in het quarantainekamp van een door zombies geteisterd Las Vegas om de ultieme overval te plegen. 
 
Ontdek ‘Army of the Death’ vanaf 21 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Lupin (seizoen 2)

Omar Sy in het personage van Assane Diop zet in het tweede seizoen van Lupin zijn zoektocht naar de ware aard van de dood van zijn vader verder. Hij blijft ervan overtuigd dat Hubert Pellegrini achter de dood zit en zijn familie in stukken scheurde. Nu de zoon van Diop in verkeerde handen is geraakt, moet Assane een nieuw plan bedenken.
 
Ontdek het tweede seizoen van ‘Lupin’ vanaf 11 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Elite (seizoen 4)

In het vierde seizoen van ‘Elite’ komen heel wat nieuwe acteurs in beeld. Het derde seizoen werd afgesloten met Guzmán, Samuel, Rebeca, Ander en Omar die nog steeds op Las Encinas verbleven. Wellicht gaat het vierde seizoen verder met hen én de vernieuwde cast. Vooral het leven van alle personages en de verschillende relaties zijn het onderwerp van het volgende seizoen.
 
Ontdek het vierde seizoen van ‘Elite’ vanaf 18 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Too Hot to Handle

Een mooi resort in een warm land, twaalf aantrekkelijke vrijgezellen: het lijkt Temptation Island wel. Deze realityserie heeft echter volledig het tegenovergestelde doel. Alleen als alle vrijgezellen zich volledig kunnen onthouden van seksuele contacten, gaan ze naar huis met de prijzenpot van 100.000 dollar.
 
Ontdek 'Too Hot to Handle'  vanaf 23 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Sex/Life

Een moeder van twee in de buitenwijken maakt een fantasievolle trip door haar geheugen. Daarbij wordt vooral haar wilde verleden uitgelicht. Het verleden van de vrouw staat in schril contrast met haar huidige getrouwde bestaan.
 
Ontdek ‘Sex/Life’ vanaf 25 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 
 

Life in Colour with David Attenborough

David Attenborough is wellicht de meest bekende programmamaker over de natuur. Op zijn 93ste blikt hij in zijn documentaire ‘David Attenborough: A Life on Our Planet’ terug op de evolutie die hij de afgelopen tientallen jaren heeft zien plaatsvinden. De impact van de mens op de natuur is bijzonder groot en Attenborough schetst een pijnlijk beeld van de gevolgen, maar er zijn ook oplossingen. De tijd dringt voor de mensheid, maar beseffen we dat wel genoeg?
 
Ontdek ‘Life in Colour with David Attenborough’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top