Megan Fox blaast 35 kaarsjes uit: vijf fun facts over de steractrice

Films | Megan Fox, de babe uit 'Transformers', blaast vandaag 35 kaarsjes uit. Proximus Pickx selecteerde vijf leuke weetjes over het sekssymbool.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ze won een modellenwedstrijd toen ze 13 was

Fox begon op vijfjarige leeftijd dans- en dramalessen te volgen in Kingston, Tennessee. Ze begon al op jonge leeftijd te acteren, maar reeds op zeer jonge leeftijd boekte ze succes bij modellenwedstrijden. In 1999, op haar dertiende, won ze verscheidene prijzen op de American Modeling and Talent Convention in Hilton Head, South Carolina. Vervolgens stortte ze zich op een modellencarrière. Op haar zeventiende verhuisde ze naar Los Angeles.

Heeft gedatet met een vrouwelijke stripper

In haar jonge jaren had Fox een wild liefdesleven. Kort na haar verhuis naar Los Angeles had de actrice een fling met een Russische stripper.

Fox begon te daten met acteur Brian Austin Green in 2004, nadat de twee elkaar ontmoet hadden op de set van 'Hope & Faith', toen zij 18 was en hij 30. In 2006 waren ze verloofd. In 2010 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje. Vijf jaar later vroeg Fox de scheiding aan, maar daar zag ze uiteindelijk van af. In 2016 waren de twee opnieuw samen en verwachtten ze hun derde zoon. In mei 2020 kondigde Green aan dat Fox en hij hun eigen weg gingen, na een huwelijk van bijna tien jaar. In november vroeg Fox opnieuw de scheiding aan.

In juni 2020 raakte bekend dat Fox aan het daten was met Machine Gun Kelly.

Ze had een cameo als minderjarige danseres in 'Bad Boys II'

Fox had in 2003 een piepklein rolletje in de populaire buddy cop-film 'Bad Boys II', als danseres in een stripclub. Ze verscheen slechts enkele seconden in beeld, maar haar cameo deed heel wat stof opwaaien. Op het moment van de opnames was ze immers slechts 15 jaar oud.

Ze had een crush op Olivia Wilde

Fox heeft meermaal bekend dat ze zowel op vrouwen als mannen valt. Ze had dan ook een crush op een beroemdheid: de Amerikaanse actrice Olivia Wilde, bekend van 'Rush', 'Tron: Legacy' en de populaire ziekenhuisserie 'House M.D.'.

"Olivia Wilde is zo sexy", liet ze ooit optekenen in Amerikaanse media. "Ze is zo sexy dat ik een os wil wurgen met mijn blote handen." Ja, dat heeft ze echt gezegd.

Ze verloor twee teennagels op de set van 'Transformers'

Er was veel te doen rond de relevantie van Fox' verschijning in de 'Transformers'-films. Sommige fans vinden dat haar enige functie was om over de motorkap van auto's te buigen en sexy over te komen. Maar dat werk was wel degelijk zwaar: de actrice verloor twee grote teennagels tijdens het filmen doordat haar schoenen te klein waren, en door het vele bewegen.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top