Anderlecht weer op de rails tegen Gent

Lotto Super League | Anderlecht heeft dit weekend op de vijfde speeldag van de play-off 1 opnieuw de overwinning behaald door Gent te verslaan (2-0). Een succes dat de Brusselse ploeg weer een stukje dichter bij de titel brengt in de Scooore Super League.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zeven punten. Dat is de kloof die de solide leiders uit Anderlecht nog scheidt van Oud-Heverlee Leuven. In het midden van de titelstrijd deden beide ploegen dit weekend hun werk door hun respectievelijke tegenstanders te verslaan. Leuven staat nu tweede na de 2-1 winst tegen Standard in eigen huis, terwijl paars-wit de Gentenaars versloeg in een duel om de eerste plaats.

De Brusselse dames stellen zich gerust
 
Anderlecht, nog ongeslagen sinds het begin van de play-offs, wilde winnen tegen Gent. De teamgenoten van Tessa Wullaert zijn al twee keer door hen verslagen in drie wedstrijden. Ondanks de (zware?) blessure van Kassandra Missipo in de eerste helft, zorgden Red Flames Sarah Wijnants en Wullaert ervoor dat de Brusselse ploeg na de pauze drie kostbare punten kon pakken.
 
Anderlecht kan OHL zien terugkomen tot op vier punten als het op speeldag 6 thuis tegen Brugge wint. Op de zevende speeldag zullen de twee ploegen tegenover elkaar staan in een duel dat nu al naar gevaar ruikt. Het einde van het seizoen belooft intens en spannend te worden in de Scooore Super League.
 
Geniet van de Scooore Super League op Eleven Pro League, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx. Je kan ook op de hoogte blijven van de Scooore Super League via Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top