Op 10 en 17 mei speelt je nationale Pro Evolution Soccer-team zijn eEuro 2021 barragewedstrijden. Als onze eDevils winnen, plaatsen ze zich voor het main event van de competitie. Je kan dit evenement uiteraard live volgen op Pickx.be en Pickx Live!

Ter herinnering, het resultaat van onze twee PES eDevils tijdens de groepswedstrijden van eEuro 2021, de eerste stap op weg naar de mogelijke titel van Europees kampioen, voldeed aan de verwachtingen van het publiek. Onze spelers eindigden inderdaad als tweede in hun groep, achter een heel sterk Israëlisch team. Dat resultaat belet hen echter wel rechtstreeks de eindboom van de competitie te bereiken. De eDevils zullen het nu moeten opnemen tegen de nummers 2 van de andere groepen om verder te komen in de competitie, maar de kwalificatie is natuurlijk nog altijd mogelijk.

Komende maandag wacht België wel een zware tegenstander: Italië. Niet zo lang geleden verloren onze landgenoten met 7-3 van de Italianen op de eNations Friendly Cup. Hoewel een verrassing niet uitgesloten is, zullen onze spelers zoals gewoonlijk hard moeten werken om kans te maken op de overwinning.

Livestream :

Programma:

We zien elkaar maandag, vanaf 17u, op Pickx.be en Pickx Live, om samen onze eDevils aan te moedigen!

Copyright afbeelding: RBFA