Robert Pattinson op z’n best in de Proximus VOD-catalogus

Robert Pattinson blaast vandaag 35 kaarsjes uit. De acteur heeft herhaaldelijk bewezen dat hij op zijn gemak is in een verscheidenheid van rollen, en Proximus Pickx biedt je een selectie van zijn beste films in de VOD-catalogus.

Tenet

Regisseur Christopher Nolan zou er 15 jaar over hebben gedaan om zijn ideeën voor 'Tenet' uit te werken voordat hij in 2014 begon met het schrijven van het script. Vijf jaar later nam John David Washington de rol op zich van een naamloze CIA-agent die door een mysterieuze overheidsorganisatie op missie wordt gestuurd. Klein detail: de missie laat hem zien hoe hij tijd moet beheersen. Hij zal vergezeld worden door een mysterieus personage, gespeeld door Robert Pattinson. Christopher Nolan, het brein achter 'Inception', weet als geen ander hoe hij een actiefilm moet maken die je nog wekenlang wakker houdt. ‘Tenet' is geen uitzondering met zijn ongelooflijke tempo dat je volledige aandacht opeist.
 
‘Tenet’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 

Twilight

In het begin van zijn carrière moest Pattinson genoegen nemen met kleine rollen in films die niet eens in de bioscoop werden uitgebracht. Dat veranderde allemaal toen hij de rol van Cedric Diggory kreeg in 'Harry Potter and the Goblet of Fire' (2005). Zijn personage verscheen niet lang, maar het was genoeg om hem een hoofdrol te bezorgen in 'Twilight', waardoor hij zeker in de belangstelling kwam te staan. Hij speelde Edward Cullen, een vampier die in de ban raakt van een gewoon mens, Bella. De saga lanceerde zijn carrière, net als die van zijn tegenspeelster Kristen Stewart.
 
‘Twilight’ is beschikbaar op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 

The Devil All the Time

Dit is een van Robert Pattinsons laatste grote films. ‘The Devil All the Time' speelt zich af op het platteland van Zuid-Ohio en West-Virginia en volgt een groep fascinerende en vreemde personages vanaf het einde van de Tweede Wereldoorlog tot in de jaren zestig. Zo is er Willard Russell, een gekwelde veteraan uit de oorlog, die zijn vrouw Charlotte niet kan redden van een vreselijke dood. We zien ook Carl en Sandy Henderson, een stel seriemoordenaars, die over de wegen zwerven op zoek naar modellen om te fotograferen en uit te roeien. Tenslotte hebben we Preston Teagardin (Pattinson), een charismatische maar manipulatieve priester. En te midden van al deze personages moet Arvin Eugene Russell opgroeien, de weeszoon van Willard en Charlotte.
 
Ontdek ‘The Devil All the Time’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Lighthouse

In 2019 werd 'The Lighthouse', een onafhankelijk werk met veel drama, in de top van de beste films van het jaar geplaatst. Robert Eggers cast Willem Dafoe en Robert Pattinson als twee vuurtorenwachters die geïsoleerd zijn van alles en geplaagd worden door waanzin. Vanaf de eerste scène schept deze zwart-witfilm een bijzondere sfeer en de prestaties van de twee acteurs zijn opmerkelijk.
 
In Cannes won 'The Lighthouse' de prestigieuze FIPRESCI-prijs in de Directors' Fortnight. Met deze film heeft Pattinson zich definitief bevrijd van zijn status als tieneridool.
 
‘The Lighthouse’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The King

Hal (Timothée Chalamet), een rebelse prins en onwillige troonopvolger van Engeland, heeft het koninklijke leven de rug toegekeerd en leeft onder het gewone volk. Maar wanneer zijn tirannieke vader sterft, wordt Hal gekroond tot koning Hendrik V en wordt hij gedwongen het leven te omarmen waaraan hij eerder probeerde te ontsnappen. De jonge koning moet nu de paleispolitiek, de chaos en de oorlog navigeren die zijn vader achterliet. Robert Pattinson speelt de zoon van Karel VI, Lodewijk van Guyenne.
 
Ontdek ‘The King’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Films

Bekijk alles
Top