Barrages 1A/1B: Waasland-Beveren versterkt aan de aftrap, RFC Seraing verzwakt naar Freethiel

Jupiler Pro League | Zaterdagavond wordt er beslist welk team het laatste 1A-ticket voor volgend seizoen in de wacht zal slepen: Waasland-Beveren of RFC Seraing. Na de 1-1 uit de heenmatch ligt alles nog helemaal open. Seraing kwam als morele winnaar uit de match nadat ze de hele wedstrijd domineerden terwijl Waasland-Beveren wel het veld afstapte met dat belangrijke uitdoelpunt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor de terugmatch op de Freethiel kan coach Nicky Hayen opnieuw een beroep doen op centrumverdedigers Aleksandar Vukotic en Felix Bastians. Vukotic keert terug uit schorsing terwijl Bastians de ziekenboeg mocht verlaten. Serge Leuko en Andreas Wiegel zijn er - net als in de heenmatch - niet bij door blessures.

Bij RFC Seraing is aanvoerder Théo Pierrot nog steeds niet fit. Hij moet ook de terugmatch vanuit de tribune volgen. Ook de ervaren Moussa Gueye is er wederom niet bij. Daarnaast kan Emilio Ferrera ook niet rekenen op Benjamin Boulenger. De 31-jarige Fransman viel geblesseerd uit in de heenmatch en is niet fit voor de trip naar Beveren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top