Wat je deze week niet mag missen op televisie

Het is maandag en dat wil zeggen: een nieuwe week op televisie. Aangezien we getrakteerd worden op een feestdag deze week, is er reden te meer om gezellig in de zetel te kruipen. Proximus Pickx maakte een selectie van wat je niet mag missen de komende dagen.

Maandag: Topdokters

In deze aflevering maken we kennis met Prof. Filomeen Haerynck, kinderimunoloog UZ Gent. De kijker wordt meegenomen in een zeer bijzonder moment in het jonge leventje van een van haar patiënten. Het meisje krijgt na lang wachten eindelijk een beenmergtransplantatie. Daarnaast kijken we mee met Prof. Van Renterghem die een man op consultatie krijgt die al een tijdje erectieproblemen heeft.
 
Bekijk ‘Topdokters’ op 10 mei om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Dinsdag: Abduction

Nathan Harper heeft al jaren het ongemakkelijke gevoel dat het leven met zijn familie niet helemaal is wat het lijkt. Zijn angsten worden werkelijkheid wanneer hij een foto van zichzelf als kind vindt op een website over vermiste personen, het bewijs dat de mensen die hij zijn hele leven papa en mama heeft genoemd, niet zijn echte ouders zijn. Terwijl hij zijn ware identiteit bijna ontdekt, wordt Nathan het doelwit van huurmoordenaars, waardoor hij gedwongen wordt te vluchten met zijn buurvrouw Karen, de enige persoon die hij nu nog kan vertrouwen.
 
Bekijk ‘Abduction’ op 11 mei om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Woensdag: The Prince And Me

Paige Morgan is een studente geneeskunde die geïntrigeerd raakt door Eddie, een rijke Deense student. Ondanks Eddies aanvankelijk lompe gedrag valt Paige voor hem, om daarna te ontdekken dat zijn vader en moeder de koning en koningin van Denemarken zijn, en hij de troonopvolger. Terwijl Eddie zich aanpast aan het Amerikaanse leven, en Paige eraan went dat haar vriendje een toekomstige koning is, moeten de twee beslissen of hun romance iets is dat kan blijven duren.
 
Bekijk ‘The Prince And Me’ op 12 mei om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Donderdag: Hit The Road Jacques

Jacques Vermeire wordt 70 en dat moet gevierd worden. Al jarenlang is hij een van de grootste entertainers in Vlaanderen. Doorheen zijn carrière kwam hij dan ook op enkele belangrijke plaatsen, die nu de rode draad zullen vormen van de roadtrip die hij met zijn dochter Julie gaat maken. Kom mee op een rondreis door de geschiedenis van Jacques Vermeire.
 
Bekijk ‘Hit The Road Jacques’ op 13 mei om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

‘The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring’ is het eerste deel van Peter Jacksons succesvolle filmtrilogie, gebaseerd op J.R.R. Tolkiens gelijknamige bestseller. Het verhaal neemt je mee op de tocht van een jonge hobbit, Frodo, die een magische ring heeft gevonden die toebehoort aan de Duistere Heer Sauron. Samen met acht metgezellen trekt hij naar de Doemberg, de enige plaats waar de ring kan worden vernietigd.
 
Bekijk ‘The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring’ op 14 mei om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top