Vansteenkiste tekent nieuw contract bij SK Deinze: "Hij kan rest van de ploeg op sleeptouw nemen"

Challenger Pro League | In tegenstelling tot Renato Neto en Niels De Schutter heeft Jannes Vansteenkiste wél nog een nieuw contract ondertekend bij KMSK Deinze. De verdediger - die dit seizoen het meeste minuten maakte van alle 1B-spelers - zal ook de komende twee seizoenen de kleuren van Deinze verdedigen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De 28-jarige linkerflankverdediger speelt sinds 2019 in het Burgemeester Van de Wielestadion en wierp zich in die periode op tot een onmisbare basispion. Dit seizoen begon Vansteenkiste aan elke wedstrijd en verzamelde hij uiteindelijk 2431 speelminuten. Geen enkele speler uit 1B deed beter.

Toch was het bang afwachten hoe Vansteenkiste - die einde contract was - de evaluatie van Wim De Decker zou doorstaan. Maar de nieuwe T1 had goed nieuws voor de ex-speler van Club Brugge en R. Antwerp FC. “Ik ken zijn capaciteiten en weet hoe Jannes is zowel op en naast het veld. Hij is professioneel en heeft nu ook de ideale leeftijd om de rest van de ploeg op sleeptouw te kunnen nemen", aldus De Decker op de officiële website van SK Deinze.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top