Dit weekend gaat de eindfase door van de DreamHack Masters Spring, het eerste evenement binnen het DreamHack Masters 2021-circuit. De competitie wordt van commentaar voorzien door ons team van scherpzinnige casters en zal je hier kunnen volgen op Pickx.be, maar ook op Pickx Live tijdens de grote finale op zondag!

 


 Livestream:
Programma:

Hoewel een deel van de affiche nog niet ingevuld is – de kwartfinales worden vrijdag gespeeld – kunnen we toch al verschillende teams spotten die al enkele maanden in topvorm zijn. Het CIS-team van Gambit Esports is daar een van. Sinds het winnen van de IEM Katowice in februari lijkt het team op het dak van de wereld te staan, het blijft op de eerste plaats in de HLTV-ranking plakken. Het team zal in de halve finales gezelschap krijgen van de winnaar van de wedstrijd tussen G2 Esports en Astralis.

Het bewijs dat sommige teams in de goede flow zitten: nummer twee in diezelfde HLTV-ranking, Heroic, verzekerde zich van de eerste plek in de tweede halve finale. FURIA en Natus Vincere treffen elkaar vrijdagavond om te bepalen welk team Heroic zal ontmoeten.

Als de sterren goed staan, zou het zomaar kunnen dat de DreamHack Masters Spring-finale een heruitgave wordt van de historische ESL Pro League Season 13-finale, waarin Heroic de kroon opeiste na een historische BO5 tegen Gambit.

Om te ontdekken of dat effectief het geval is, zit er maar één ding op: we zien elkaar hier, op Pickx.be, en op Pickx live om de eindfase van de competitie te volgen!

Copyright afbeelding: DreamHack Masters