De beste kijktips voor dit weekend

Het is vrijdag en dat betekent dat het weekend voor de deur staat. De terrassen gaan morgen weer open en zullen vast en zeker veel volk lokken. Als jij geen zin hebt in die coronaveilige drukte, zijn hier een paar kijktips om de komende dagen mee door te komen!

Vrijdag - The Hobbit: The Battle of the Five Armies

In de derde en laatste film uit de trilogie heeft Thorin Oakenshield een enorme schat heroverd van de draak Smaug. Daarna offert hij vriendschap en eer op om de Arkenstone te zoeken, ondanks Smaugs vurige woede en de wanhopige pogingen van de Hobbit Bilbo om hem tot rede te brengen. Ondertussen stuurt Sauron legioenen Orks in een verrassingsaanval op Lonely Mountain. Terwijl het lot van Middle Earth in de weegschaal hangt, moeten de mensen, Elfen en Dwergen beslissen of ze zich verenigen en zegevieren, of allemaal sterven.
 
Bekijk ‘The Hobbit: The Battle of the Five Armies’ op 7 mei om 30u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Raya en de Laatste Draak

Lang geleden, in de fantasiewereld Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen sinistere monsters, bekend als de Druun, het land bedreigden, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, zijn diezelfde monsters teruggekeerd, en het is aan een eenzame krijger om de laatste draak op te sporen en de Druun voorgoed te stoppen.
 
‘Raya en de Laatste Draak’ is beschikbaar in de categorie 'VOD Premium' van de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online! 

Zaterdag - Mother’s Day

Sandy  is een gestresste, alleenstaande moeder die verneemt dat haar ex-man met een jongere vrouw trouwt. Haar vriendin Jesse is een fitnessfreak die haar ouders niet vertelt dat ze een gezin heeft. Bradley is een weduwnaar die in zijn eentje twee dochters probeert op te voeden, terwijl Miranda het te druk heeft met haar carrière om zich zorgen te maken over kinderen. Wanneer hun problemen de kop beginnen op te steken, krijgt Moederdag een speciale betekenis.
 
Bekijk ‘Mother’s Day’ op 8 mei om 20u25 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Shadow and Bone

Deze serie neemt je mee naar Ravka, een koninkrijk gebaseerd op het Tsaristische Russische Rijk, dat geteisterd wordt door de Shadow Fold, een strook van permanente duisternis die Oost van West Ravka scheidt. In de duisternis wonen vleesetende gevleugelde wezens die bekend staan als Volcra. Alina, een bleke, eenzame wees, ontdekt dat ze over krachten bezit die de sleutel zouden kunnen zijn om het land te bevrijden.
 
Ontdek ‘Shadow and Bone’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag - De Mol

Het is eindelijk tijd: de Mol van dit jaar zal zijn/haar gezicht tonen. De finale belooft extra spannend te worden, want alle mollenjagers zaten vorige aflevering nog op een fout spoor. De verbijstering was namelijk groot toen hoofdverdachte Philip naar huis werd gestuurd. Kunnen finalisten Annelotte, Lennart en Sven de meesterlijke saboteur ontmaskeren?
 
Bekijk ‘De Mol’ op 9 mei om 19u55 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Little Women

De vier zussen van de March-familie, Jo, Meg, Amy, en Beth, staan op het punt om grote beslissingen te maken voor hun toekomst. In de jaren na de Burgeroorlog verspreiden ze zich over de wereld om hun eigen pad te bewandelen, maar wanneer een van de zussen een ernstige ziekte krijgt, komen de jonge vrouwen allemaal terug samen. Deze coming of age dramafilm is de zevende filmbewerking van het gelijknamige boek van Louisa May Alcott.
 
‘Little Women’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top