'Game of Talents'-presentatrice Julie Van den Steen is vorige week het slachtoffer geworden van een aanval. Ze kreeg tijdens een wandeling in Gent een voorwerp naar zich toe gegooid. De 28-jarige VTM-presentatrice werd gelukkig niet geraakt, maar ze was wel aangedaan door het incident en ze diende een klacht in bij de politie, zo deelt VTM mee.
Volgens Het Nieuwsblad zou er een bijtende vloeistof naar de presentatrice (foto midden) zijn gegooid.

Het is niet duidelijk wat het motief van de verdachte was, maar vorige week raakte Julie in opspraak nadat ze in het VTM-programma 'Later Als Ik Groot Ben' een vraag kreeg over haar grootvader Gerard Soete, die in 2000 is overleden. Ze noemde haar grootvader een "hele lieve, beschermende man", maar Soete werd echter veelvuldig genoemd in de moordzaak op Patrice Lumumba, de voormalig eerste minister van de Republiek Congo. Haar reactie leverde op sociale media dan ook heel wat verontwaardigde reacties op.

De presentatrice verontschuldigde zich vorige week voor die bewuste passage, die intussen uit het programma werd geknipt. "Op het moment van de opname was ik niet op de hoogte van wat mijn opa allemaal gedaan heeft en wat er gebeurd is toen. Mijn reactie daarop, nu ik dat wel weet, is uiteraard volledig het tegenovergestelde. Ik wil me daarvoor dan ook oprecht excuseren", klinkt het op Instagram.