Stream Amazon Prime Video nu via je TV Box!

Series | Goed nieuws voor fervente bingewatchers, want Amazon Prime Video en Proximus bundelen hun krachten om nog meer exclusieve content aan te bieden. Klanten van Proximus TV met een abonnement op Amazon Prime Video kunnen vanaf nu de catalogus raadplegen via hun afstandsbediening. Ontdek en stream je favoriete Amazon Originals en exclusieve films en TV-series via je Android TV Box.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Proximus en streaming service Amazon Prime Video slaan de handen in elkaar om het aanbod gebruiksvriendelijker dan ooit aan te bieden. Als je de recentste Proximus Android TV Box hebt en een abonnement hebt op Amazon Prime Video, kan je nu door op enkele knoppen op je afstandsbediening te duwen door de catalogus bladeren en duizendend films en series streamen op je televisie. Amazon Prime Video komt daarmee in het rijtje van Netflix en Disney+ te staan, de streamingdiensten die ook via je digibox geraadpleegd kunnen worden.
 
Amazon Prime Video staat garant voor kwalitatieve en exclusieve originele content en een ruim aanbod films en series voor jong en oud die je vanuit je luie zetel kan streamen. Wij namen alvast een kijkje in het aanbod.

Exclusieve films en series

Tom Clancy’s Without Remorse’ is de verfilming van het gelijknamige boek van de beroemde thrillerauteur en een spin-off van de Jack Ryan-serie. Michael B. Jordan speelt een elitesoldaat op wraakmissie nadat Russische huurmoordenaars zijn zwangere vrouw en zijn collega’s doodden.
 
In ‘Coming 2 America’ kruipt Eddie Murphy 33 jaar na de eerste film nog eens in de huid van prins Akeem. Die leert dat hij een buitenechtelijke zoon heeft en moet hem in Queens gaan zoeken zodat hij de nieuwe kroonprins kan worden.
 
Een van de grootste recente successen van Amazon Prime Video is de superheldenserie vol gitzwarte humor ‘The Boys’. Die parodie op de grote superheldenfranchises schuwt de gewelddadige scènes en de maatschappijkritiek niet. Dat leverde de serie al een pak awards en lof van het publiek op. Het tweede seizoen is nu beschikbaar.

Lof van zowel de critici als het publiek was er ook voor ‘The Wilds’. In die serie volgen we een groep tienermeisjes die nadat hun vliegtuig crasht stranden op een onbewoond eiland. Maar wat ze niet weten, is dat al hun bewegingen gevolgd worden en dat ze eigenlijk deelnemen aan een grootschalig experiment.
 
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn niet meer welkom bij de BBC om ‘Top Gear’ te maken, maar met ‘The Grand Tour’ op Amazon Prime Video zetten ze hun auto-avonturen onbezorgd verder. In de special ‘A Massive Hunt’ trekken ze naar de Afrikaanse eilanden Réunion en Madagaskar om te zoeken naar een verborgen schat. En om van de omgeving te genieten in enkele fantastische wagens, uiteraard.
 
Nadat Sacha Baron Cohen met zijn personage Borat een wereldwijd fenomeen werd, dacht niemand dat hij er nog eens in zou slagen om iedereen in het ootje te nemen. Maar met ‘Borat Subsequent Moviefilm’ bewees hij dat het wel degelijk mogelijk was. En tot zijn slachtoffers behoren zelfs de hoogst geplaatsten in de Amerikaanse regering.

In ‘The Man in the High Castle’ kruipt Alexa Davalos in de huid van Juliana Crain, een jonge vrouw die in een dystopische versie van de Verenigde Staten een merkwaardige ontdekking doet. In deze alternatieve geschiedenis heeft het naziregime de Tweede Wereldoorlog gewonnen, maar zij zou het regime wel eens kunnen omverwerpen.

Vanaf 20 mei vervolledigt de eerste Nederlandstalige Amazon Prime Video Original de catalogus, want vanaf dan is ook de film ‘De Oost’ beschikbaar op het platform. Daarin volgen we een Nederlandse soldaat die na de Tweede Wereldoorlog een opstand moet helpen onderdrukken in Indonesië. Maar wanneer zijn commandant steeds meedogenlozer wordt, moet hij kiezen tussen zijn plicht en zijn geweten.
 
En wat dacht je van de miniserie ‘Little Fires Everywhere’, drievoudige Oscar-nominee ‘One Night in Miami’ of ‘Carnival Row’ met Orlando Bloom en Cara Delevingne? Je ontdekt het allemaal in de catalogus van Amazon Prime Video, nu beschikbaar via je Proximus Android V7 TV Box!

Het aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over dat toestel vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top