MENT TV viert de heropening van de terrasjes een dag eerder

MENT TV viert een dag voor de heropening van de terrasjes feest en brengt hulde aan de horeca. Op 7 mei telt de feelgood hitzender ‘De Terras Top 150’ af, met de meest gedraaide feelgood en ‘sorry-music-hits’. MENT TV is beschikbaar op zender 141 van Proximus Pickx.

MENT en horeca zijn twee handen op een spreekwoordelijke buik. “Nogal wat horecazaken en frituren zetten de dag door MENT op”, aldus de hitzender. “Zonder twijfel zorgt dat voor extra knapperige frietjes, een extra laagje schuim op de frisse pint maar … vooral voor een prima sfeer in de zaak én op terras.” En omdat de horeca nu eindelijk hun terrasjes weer mogen openen, wil MENT de dag voordien de horecawereld een hart onder de riem steken.
 
“MENT TV gooit een dag eerder de terrasjes open”, klinkt het. De hele dag lang telt de zender ‘De Terras Top 150’ af. Die hitlijst is samengesteld uit het muziekaanbod van de zender, en staat dus bol van de Vlaams-populaire klassiekers, die vallen onder de noemers feelgood en ‘sorry-music-hits’. Er is extra aandacht voor videoclips en songteksten die de horeca in de verf zetten.
 
‘De Terras Top 150’ wordt om 10 uur afgetrapt door presentator Mathieu De Blauwe. Later op de dag nemen Frederik Geeroms en Dimitri Vantomme de fakkel over. Rond 21u weten we dan wie op nummer 1 staat. En tussendoor komen verschillende gasten langs om de presentatoren te verrassen.
 
Online zullen horecamedewerkers hun boodschappen kunnen achterlaten over de nakende heropening en hun vooruitzichten voor de zomer. De presentatoren zullen gedurende de dag inpikken op de leukste berichtjes.
 
Laat je volledig gaan met ‘De Terras Top 150' op vrijdag 7 mei van 10 tot 21 uur op MENT TV (zender 141) of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app.

Muziek

Bekijk alles
Top