Château Planckaert: corona zorgt voor vertraging

De familie Planckaert is terug. In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Château Planckaert merken we dat de coronaperikelen flink roet in het eten hebben gegooid bij de bouwplannen van het kasteel. De familie nam daarom een moeilijke beslissing.

De mannen, Eddy, Francesco, Christopher en Junior, trokken zonder hun vrouwen en kinderen naar Frankrijk om de renovatie van het kasteel verder te zetten. Francesco grapte er zoals vanouds op los. "Devon, jij bent nu de baas, hé? Je moet stand-by zijn. Neem je telefoon maar mee en zeg tegen de lerares maar dat hij aan blijft staan. Je bent stand-by."

Afscheid valt zwaar

Het afscheid viel toch een beetje zwaar (Elara liet wat traantjes vallen bij het vertrekken van papa Christopher) en er was uiteraard ook wat chaos. Er waren immers nog een aantal paperassen die in orde moesten worden gemaakt in verband met hun coronatesten. Junior moest wat langer wachten op zijn test, maar uiteindelijk kwam dat in orde.

De vrouwen bleven op hun beurt in België om de toekomstige verhuis voor te bereiden. De kinderen moesten ook naar school en Stephanie en Crista zorgen ondertussen vol toewijding voor mémé Clara.

Eddy trots op het geleverde werk

In Frankrijk genieten ze ondertussen ook van de tijd alleen onder de mannen, wat ook wel een beetje zo is bij de vrouwen. Al mag het allemaal niet te lang duren. Ondertussen hervatten de mannen de renovaties aan het kasteel, met uiteraard de nodige grapjes van Eddy. Aan de château ziet Eddy dat zijn (schoon)zonen wilde plannen hebben met het dak. "Ik ben trots op jullie", zegt de ex-wielrenner vol bewondering. Volgende week kunnen we zien hoe de werken verder zijn geëvolueerd.

Bekijk ‘Château Planckaert’ op zondag om 20u op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top