'A través de mi ventana', binnenkort een nieuw Netflix-fenomeen

Sinds Netflix aankondigde dat de opnames van 'A través mi ventana’'van start zijn gegaan, is er veel commotie bij de fans van het streamingplatform. Er werd nog niet veel prijsgegeven, al sijpelde er wat nieuws door omtrent het verhaal en de cast. De film lijkt door de spanning nu al een succes te worden.

Er is heel weinig informatie te vinden over 'A través mi ventana'. We ontdekten dat het een film is, en geen serie, en de samenvatting zorgt ervoor dat we weten dat het scenario gebaseerd is op een romantisch verhaal. Er is echter ook de nodige spanning omtrent het verhaal. "Raquel is al heel lang verliefd op haar buurman Ares. Ze observeert hem stiekem, maar heeft nooit met hem gesproken. Zal ze erin slagen zijn hart te veroveren?", luidt het. De jonge vrouw lijkt alles te willen doen om hem verliefd te laten worden.

De film is een verfilming van de tienerroman van Ariana Godoy, uitgebracht in 2019, die op het Wattpad-platform verscheen. De film is geregisseerd door Marçal Forés. Het filmen zou afgelopen maart zijn begonnen. We kennen al de namen van enkele acteurs die in de cast verschijnen: Clara Galle, in de rol van Raquel, en Julio Peña Fernandez die in de huid kruipt van Ares.

De releasedatum werd nog niet meegedeeld door Netflix, maar je kunt deze alvast toevoegen aan je favorieten. Na het releasen van de film wordt deze automatisch aan je afspeellijst toegevoegd.

Ontdek 'A través mi ventana' binnenkort op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Films

Bekijk alles
Top