Vanaf woensdag 5 mei is presentatrice Cath Luyten terug op Eén met een nieuw seizoen van haar programma ‘Buurman, wat doet u nu?’. In deze nieuwe reeks gaat ze zes keer op bezoek bij unieke Vlaamse persoonlijkheden met één centrale vraag: hoe gaat het nog met u?
Cath Luyten bezoekt een reeks boeiende gasten die de afgelopen decennia kleur gaven en “haar intrigeren, fascinerende figuren van wie ze zich oprecht afvraagt hoe het met hen gaat”, meldt VRT. Met de vraag waar het dit seizoen allemaal om draait, “Hoe gaat het nog met u?”, gaat Luyten aankloppen bij Sien Eggers, Stefan Everts, Sandra Kim, Petra De Sutter, Kris & Yves en Benny Claessens.

Eén voor één ontvangen deze bekende landgenoten twee dagen lang de presentatrice, om haar een intieme blik te gunnen op hun persoonlijke en professionele bestaan.

“Met veel goesting heb ik ook dit seizoen mijn valiesje gepakt om bij zeven bekende Vlamingen te logeren. Zeven totaal uiteenlopende types, die me allemaal op hun eigen manier hebben geraakt”, vertelt Luyten zelf over het nieuwe seizoen.

Ze licht alvast een tipje van de sluier, met een blik vooruit op wat ons in dit seizoen van ‘Buurman, wat doet u nu?’ te wachten staat: “De ontwapenende Sien op televisie verschilt amper van de versie die in haar gezellig nestje staat te kokerellen. Benny is een enfant terrible met een zacht hartje, Sandra Kim zingt na een moeilijke periode nog steeds even bevlogen dat ze van het leven houdt. Ook Petra De Sutter is de gedrevenheid zelve, daarvoor kan ze rekenen op een topvrouw die dat dat allemaal mogelijk maakt. Stefan Everts is na een bijna fatale malaria-aanval misschien wel gevoeliger geworden, maar zeker niet minder strijdvaardig als het op de sport aankomt. En Kris en Yves zijn nog steeds diezelfde grote charmeurs als vroeger.”
 
De eerste aflevering op 5 mei start alvast met de immer charmante Sien Eggers. Bekijk ‘Buurman, wat doet u nu?’ elke woensdag om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!