Nieuw op Netflix: superhelden en hun kinderen in Jupiter’s Lecacy

Series | Superhelden zijn overal, en ook Netflix springt nu op de kar van het ongelooflijk populaire genre. Niet met een film, maar wel met een eigen serie: Jupiter’s Legacy is vanaf vandaag, vrijdag 7 mei, te bekijken op de streamingdienst.

Door Proximus

Deel dit nieuws

‘Jupiter’s Lecacy’ lijkt op het eerste zicht geen klassiek superheldenverhaal: de serie wil verder gaan dan een aaneenrijging van actiescènes en focust ook sterk op de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit.

‘Jupiter’s Legacy’ volgt het verhaal van 's werelds eerste superhelden die hun krachten kregen in de jaren dertig, en toont hoe decennialang later een nieuwe generatie in de voetsporen van haar voorgangers probeert te treden. De superkrachtige kinderen van de ‘oude generatie’ hebben moeite om de legendarische verwezenlijkingen van hun ouders waar te maken.

Die generatiewissel vormt de centrale plot van deze reeks. De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig weten te houden, nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De jonge superhelden willen zichzelf heel graag bewijzen, maar worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving, en de druk die ze zichzelf opleggen.

De nieuwe Netflix-serie is gebaseerd op een idee van comicschrijver Mark Millar (‘Wanted’, ‘Kingsman’, ‘Kick-Ass’) en regisseur Steven S. DeKnight (‘Marvel’s Daredevil’, ‘Pacific Rim 2: Uprising’). De hoofdrollen worden vertolkt door Josh Duhamel (‘Life as We Know It’, ‘Love Simon’, ‘Transformers’), Leslie Bibb (‘Iron Man 2’), Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter en Ian Quinlan.

Ontdek ‘Jupiter’s Lecacy’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top