Lekker voor de buis hangen op 1 mei

Kids | Mei is de maand van de feestdagen en verlengde weekends. Niet gek dat de eerste dan ook al op 1 mei valt. Vandaag vieren we de Dag van de Arbeid en legt iedereen voor 24u het werk neer. Een gezellig dagje shoppen zit er dus niet in, maar daar heeft Pickx een alternatief voor. Deze kijktips houden je vandaag goed bezig!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Get Smart

CONTROL is een geheime veiligheidsorganisatie van de Amerikaanse overheid. Na een aanval van terroristische organisatie CHAOS, worden plots alle gegevens van de geheimagenten vrijgegeven. Om de boel te redden wordt Maxwell Smart op pad gestuurd, die tot voor kort enkel ervaring had met administratief werk. Wat gebeurt er als je een bureau-agent op missie stuurt om een terroristische organisatie te ontmantelen?
 
Bekijk ‘Get Smart’ op 1 mei om 20u25 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

The War with Grandpa

Peter en zijn opa waren heel close, maar als opa Jack plots bij de familie intrekt, is Peter gedwongen zijn meest waardevolle bezit op te geven: zijn slaapkamer. Hij doet er dan ook alles aan om zijn kamer terug te krijgen en bedenkt samen met vrienden een reeks streken om opa Jack te verjagen. Die laatste geeft echter niet snel op, waardoor een totale oorlog tussen de twee ontluikt.
 
‘The War with Grandpa’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Patser

'Patser' is de Belgische parel van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Vier vrienden in Antwerpen (Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar) dromen ervan om bakken geld te verdienen en zo een echt 'patserleven' te leiden. Wanneer ze een cokedeal saboteren en de drugs zelf proberen te verkopen, loopt het uit de hand. Een topfilm met topmuziek!
 
'Patser' is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!

Yes Day

Omdat ze altijd het gevoel hebben dat ze "nee" moeten zeggen tegen hun kinderen, besluiten Allison en Carlos hun drie kinderen een "Ja-dag" te geven, waarop de kinderen 24 uur de tijd hebben om de regels te bepalen. Een hartvervarmende komedie, die je kan kijken met de kinderen. Maar dat is op eigen risico …
 
Ontdek ‘Yes Day’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top